kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Azt akarom, minőség nem a mennyiség ...

Reply

Téma eszközök
Old Február 22, 2008, 22:44
Csoport tagja

Default Azt akarom, minőség nem a mennyiség ...

Én Logitech Z sorozat 5,1 surround hang, egy gigantikus Mélynyomó és én használ Winamp. Úgy vettem észre, hogy minél több a zaj és a basszus, akkor a tényleges, jó minőségű hang. Én én bass a minumum mégis csak hallani basszusgitár és a csúnya időben. Van-e valamiféle ekvalizer beállítást tudom be, ami a jobb minőség, vagy egy olyan szoftver, amely erősíti az én hangminőség?
Old Február 23, 2008, 00:16
Donor Group

Az is lehetséges eredményes vezetők körül meg hangkártya, hogy segíthet finomhangolásához dolgokat.

winamp is, saját ekvalizer és a fordulás, hogy a "finomhangolásra" és ez is javítja a dolgok nagy ligában. Én a csatolt fájlt, amely megmutatja a hangszínszabályozók i használni minden média szereplői. mert, véleményem szerint, a legjobb hangminőséget. ez nem vágott ki a basszus, de nem blastos azt sem.
Attached Thumbnails
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

My System: Ezékiel

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Alaplap:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memória:
2 koncertek G. Skill DDR2 800MHz
Grafikus kártya (k):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Hangkártya:
Kreatív 7,1 hangkártya
Merevlemez (ek):
160 koncert Western Digital SATA meghajtó
Optikai meghajtó (k):
ASUS 16x DVD-CD-RW Combo meghajtó
Case / tápegység:
CoolerMaster esetben Antec Earthwatts 500W
Hűtés:
3x készlet 120mm rajongók, 1 készlet CPU ventillátor
Hálózat / Internet:
Brighthouse Cable 1 MB / s
Monitor (ok):
Samsung 22 hüvelykes szélesképernyős
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Pro SP2
Old Február 23, 2008, 12:46
Csoport tagja

köszönöm. thats nagy ekvalizer beállítása

Mi a gondolatait e
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Jó nekem, de ha meggondolom winamp equalizer beállítása azt, hogy örökre cuase így detalied és keményen. im jelenleg tiéd, de ez egy teszt ki, melyik a jobb
Old Február 23, 2008, 14:13
Donor Group

Én nem használja, mert minden beállítás magasabb, mint amit én, a mélynyomó kezdődik, hogy bizonyos súlyos, mint ... clunking hangzik a legjobban leírni. a basszus van szó kimenetre olyan keményen teszi az egész dolog megy at ... Bamm például a beat a basszus dob az adott dalt.

Ebben az értelemben ez kissé szubjektív, vagyis az, amit hangosítás van, és milyen beállításokkal, mint a legjobb. az én hangosítás, és a fülembe, hogy az, amit szeret. és könnyen az én es mélysugárzó. Mi a jó nekem, nem feltétlenül jó neked.

annak ellenére, fárasztó jellegét, a lényeg az, hogy itt étkezik, hogy hangszínszabályozók ellenére mi jár, mert így azt egy sima beállítást tesz elesnek a sok apró részleteket, hogy a hangszóró rendszer, amelyet arra terveztek, hogy ki a első helyen. unatkoztam egyik nap, úgy ültem ott és hírnök az egyes gombot, és láttam, mit csinált a hangot. nem volt hosszú előtt gondoltam arra, hogy a bal oldalon volt, basszus, jobb oldalon volt, magas, és a közepén volt néhány, a hang-és közép-cucc. amely úgy van értelme, ha azt gondolja róla.

úgy tűnik nehezebb, mint azt ebben az értelemben. Bárcsak akkor elmondom, mit hoz a beállítás, hogy mi, így könnyedén készíthet saját. Én tényleg azt is használja, mi működik a legjobban az Ön számára, és használja, amit csak megtanultam, hogy a legjobb amit lehet, és folyamatosan azt, hogy a beállítás örökre. Amit én adtam neked kijött hónapos tárgyalás után és a hiba, hogy mi a legjobb beállítás dolgozott az összes dalt tudtam soha hallgatni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Highest Quality Video Format 3gp, mp4, Flv? mashman Multimédia és kodekek 2 November 21, 2009 11:40
Néhány tanács a jó minőségű PC, s scooby180169 Általános fémáru Chat 6 Szeptember 27, 2009 17:03
Memória mennyisége: Vista vs XP foogan A Windows operációs rendszerek 3 24. december 2008 06:58
Pixel útmutató a képminőség? comp4681 Digital Imaging & Nyomtatók 2 3. március 2008 06:05
Bárki, aki használja a minőségi alternatívája a firefox / opera? Buchanan Web böngésző és FTP Clients 6 17. február 2008 04:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.