![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én Logitech Z sorozat 5,1 surround hang, egy gigantikus Mélynyomó és én használ Winamp. Úgy vettem észre, hogy minél több a zaj és a basszus, akkor a tényleges, jó minőségű hang. Én én bass a minumum mégis csak hallani basszusgitár és a csúnya időben. Van-e valamiféle ekvalizer beállítást tudom be, ami a jobb minőség, vagy egy olyan szoftver, amely erősíti az én hangminőség? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az is lehetséges eredményes vezetők körül meg hangkártya, hogy segíthet finomhangolásához dolgokat. winamp is, saját ekvalizer és a fordulás, hogy a "finomhangolásra" és ez is javítja a dolgok nagy ligában. Én a csatolt fájlt, amely megmutatja a hangszínszabályozók i használni minden média szereplői. mert, véleményem szerint, a legjobb hangminőséget. ez nem vágott ki a basszus, de nem blastos azt sem. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| köszönöm. thats nagy ekvalizer beállítása Mi a gondolatait e http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Jó nekem, de ha meggondolom winamp equalizer beállítása azt, hogy örökre cuase így detalied és keményen. im jelenleg tiéd, de ez egy teszt ki, melyik a jobb |
|
| |||
| |||
| Én nem használja, mert minden beállítás magasabb, mint amit én, a mélynyomó kezdődik, hogy bizonyos súlyos, mint ... clunking hangzik a legjobban leírni. a basszus van szó kimenetre olyan keményen teszi az egész dolog megy at ... Bamm például a beat a basszus dob az adott dalt. Ebben az értelemben ez kissé szubjektív, vagyis az, amit hangosítás van, és milyen beállításokkal, mint a legjobb. az én hangosítás, és a fülembe, hogy az, amit szeret. és könnyen az én es mélysugárzó. Mi a jó nekem, nem feltétlenül jó neked. annak ellenére, fárasztó jellegét, a lényeg az, hogy itt étkezik, hogy hangszínszabályozók ellenére mi jár, mert így azt egy sima beállítást tesz elesnek a sok apró részleteket, hogy a hangszóró rendszer, amelyet arra terveztek, hogy ki a első helyen. unatkoztam egyik nap, úgy ültem ott és hírnök az egyes gombot, és láttam, mit csinált a hangot. nem volt hosszú előtt gondoltam arra, hogy a bal oldalon volt, basszus, jobb oldalon volt, magas, és a közepén volt néhány, a hang-és közép-cucc. amely úgy van értelme, ha azt gondolja róla. úgy tűnik nehezebb, mint azt ebben az értelemben. Bárcsak akkor elmondom, mit hoz a beállítás, hogy mi, így könnyedén készíthet saját. Én tényleg azt is használja, mi működik a legjobban az Ön számára, és használja, amit csak megtanultam, hogy a legjobb amit lehet, és folyamatosan azt, hogy a beállítás örökre. Amit én adtam neked kijött hónapos tárgyalás után és a hiba, hogy mi a legjobb beállítás dolgozott az összes dalt tudtam soha hallgatni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Highest Quality Video Format 3gp, mp4, Flv? | mashman | Multimédia és kodekek | 2 | November 21, 2009 11:40 |
| Néhány tanács a jó minőségű PC, s | scooby180169 | Általános fémáru Chat | 6 | Szeptember 27, 2009 17:03 |
| Memória mennyisége: Vista vs XP | foogan | A Windows operációs rendszerek | 3 | 24. december 2008 06:58 |
| Pixel útmutató a képminőség? | comp4681 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 3. március 2008 06:05 |
| Bárki, aki használja a minőségi alternatívája a firefox / opera? | Buchanan | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 17. február 2008 04:36 |
| Téma eszközök | |
| |