פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

אני רוצה איכות ולא כמות ...

Reply

שרשרת כלים
Old 22 פבואר 2008, 22:44
חבר קבוצת

Default אני רוצה איכות ולא כמות ...

יש לי Logitech Z סדרה להקיף קול 5.1, עם Subwoofer ענק ואני משתמש Winamp. אני שמתי לב, אני מקבל יותר רעש אז בפועל ו באס טוב איכות הקול. שמתי את באס על minumum עדיין אני יכול רק לשמוע בס שלה מכוער לפעמים. האם יש כלשהי של משוה הגדרה אני יכול לשים את זה עושה את האיכות טובה יותר או תוכנה אשר משפר את איכות הקול?
Old 23 פבואר 2008, 00:16
קבוצת תורמים

ייתכנו כמה קולות מסביב נהגים עבור כרטיס הקול שלך העשוי לסייע לך לכוון את הדברים בסדר.

winamp גם זה מקזז את עצמו ולהפוך את זה ואת זה יהיה בסדר כונון גם לשפר את הדברים העיקריים ליגה. אני מצורף קובץ שמראה את משוה אני משתמש עבור כל השחקנים שלי בתקשורת. היא נותנת, לדעתי, את איכות הקול הטובה ביותר. זה לא לחתוך את באס, אבל זה לא לפוצץ את זה גם.
מצורפים תמונות ממוזערות
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 23 פבואר 2008, 12:46
חבר קבוצת

תודה. thats גדול שוין הגדרה

מה דעתך על זה
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

הוא טוב בשבילי, אבל בכל פעם שאני משנה את הגדרות winamp שוין זה לוקח כל כך לנצח cuase את detalied וקשות. כרגע ב-IM שלך, אבל את המבחן הזה, שהוא רואה טוב יותר
Old 23 פבואר 2008, 14:13
קבוצת תורמים

אני לא יכול להשתמש בכל אלה משום קביעת גבוה יותר מה יש לי, שלי subwoofer מתחיל לבצע כמה Hardcore נשמע כמו ... clunking היא הדרך הטובה ביותר לתאר את זה. את באס outputting הוא ממש עושה את זה כל כך קשה על כל דבר ללכת clunk ב ... למשל את היכו של תוף בס בכל שיר נתון.

באותו מובן זה קצת סובייקטיבי, במונחים של המערכת מה נשמע לך ומה אתה אוהב את ההגדרות הטובות ביותר. מערכת הקול שלי, ואת האוזן שלי, זה מה שאני אוהבת. בנוסף, ניתן בקלות על woofer. מה גדול בשבילי, הוא לא בהכרח נהדר בשבילך.

למרות שזה אופי חד גוני, את הנקודה העיקרית כאן היא להתעסק עם זה מקזז למרות מה זה כרוך כי משאירים אותו שטוח הגדרת גורם לך להפסיד על הרבה של הפרטים הקטנים, כי את שפת אם המערכת נועדה כדי להוציא לאור את מלכתחילה. הייתי משועממת יום אחד, אז ישבתי שם ו messed עם כל כפתור וראיתי מה זה עשה את קול. זה היה לפני הרבה זמן לא הבנתי כי היה באס בצד שמאל, צד ימין היה סופרנו, וב באמצע היה חלק לוק midrange דברים. אשר הגיוני אם אתה חושב על זה.

זה נראה קשה יותר, כי הוא נמצא השכל הישר. הלוואי שהם היו לומר לך מה מביא הגדרה מה כל כך אתה יכול בקלות ליצור את עצמו. כל מה שאני יכול לומר הוא באמת להשתמש מה עובד הכי טוב בשבילך, ולהשתמש בו רק מה שאתה למד לעשות את הכי טוב שאתה יכול אחד, ולשמור על ההגדרה באותו לנצח. אחד נתתי לך יצא אחרי חודשים של נסוי וטעיה, כדי לראות מה עובד הכי טוב עבור הגדרה של כל השירים אני יוכל להקשיב.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Highest Quality Video Format 3gp, MP4, FLV? mashman מולטימדיה רכיבי Codec 2 21 נובמבר 2009 11:40
עצה טובה על איכות PC, ים scooby180169 כללי חומרה צ 'אט 6 27 ספטמבר 2009 17:03
כמות זיכרון RAM: Vista vs XP? foogan מערכות ההפעלה Windows 3 24 דצמבר 2008 06:58
Pixel מדריך איכות התמונה? comp4681 Digital Imaging & מדפסות 2 3rd מרץ 2008 06:05
כל אחד משתמש איכותית אלטרנטיבה Firefox / Opera? buchanan דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 6 -17 פברואר 2008 04:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.