mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Noriu kokybė ne kiekybė ...

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 22, 2008, 22:44
Narys

Turiu Logitech Z serijos 5.1 surround garsas, su Giant subwoofer ir aš naudoju Winamp. Aš pastebėjau, kad man daugiau triukšmo ir bosas tada faktinių geros kokybės garsą. Įdėti mano bosas ant minumum dar galiu tik klausytis bosas ir jo negraži at times. Ar kai ekvalaizeris Rūšiuoti nustatymas galiu įdėti, kad daro kokybė geresnė ar programinę įrangą, kuri pagerina mano garso kokybę?
Old Vasaris 23, 2008, 00:16
Donorų grupės

gali būti šiek tiek garso tvarkykles apie jūsų garso korta, kuri gali padėti sureguliuoti dalykų.

Winamp taip pat turi savo ekvalaizeris ir paversti kad ir koreguojamosios ji taip pat pagerinti dalykų Major League. I pridedamas failas, kuris rodo ekvalaizeris naudoti visiems savo grotuvai. suteikia, mano nuomone, geriausia garso kokybė. jis nėra iškirpti bosas, bet jis nėra sprogimo ji gauna.
Attached Thumbnails
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Vasaris 23, 2008, 12:46
Narys

ačiū. Thats Great ekvalaizerio nustatymas

Koks yra jūsų mintis apie tai
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Jo geras man, bet kada galiu pakeisti savo Winamp ekvalaizerio nustatymus trunka amžinai cuase jos taip detalied ir sunku. im šiuo metu tavo, bet testas tai vienas iš, pamatyti, kas yra geriau
Old Vasaris 23, 2008, 14:13
Donorų grupės

I can't use tas, nes bet kuriuo metu nustatyti didesni nei tai, ką aš, mano subwoofer prasideda making some hardcore like ... clunking garsai yra geriausias būdas apibūdinti jį. bas yra pažodžiui outputting taip sunku tampa visai dalykas kreiptis Sunkaus smūgis ne ... pavyzdžiui, bass beat drum bet kuriuo dainą.

Šia prasme tai šiek tiek subjektyvus, ty kas garso sistema, jūs turite ir kokie parametrai Jums labiausiai patinka. mano garso sistema, o mano ausis, that's what I like. plius jį lengva mano garsiakalbius. kas labai patogu man, nebūtinai turi būti didelis jums.

nepaisant varginančių pobūdžio IT, svarbiausia čia yra bėdų su ta ekvalaizerio nepaisant to, kas jį sukelia, nes palieka ją nustatyti vienodo leidžia jums miss out of mažai informacijos, kad jūsų garsiakalbių sistema buvo sukurta siekiant pateikti nurodytų aikštelė pirmąją vietą. Man buvo nuobodu vieną dieną, todėl aš sėdi ten ir sujaukė su kiekviena mygtuką ir pamatysite, ką jis padarė su garsu. buvo neilgai trukus aš suprato, kad kairėje pusėje buvo bosas, dešinėje pusėje buvo trigubai, o viduryje buvo kai balsu ir vidutinio lygio daiktų. kuri turi prasmę, jei manote apie tai.

atrodo sunkiau, nei ji yra šia prasme. Linkiu jiems būtų pasakyti, kas atneša, kuriame nurodoma, ką, todėl jūs galite lengvai sukurti savo. Viskas, ką aš tikrai gali pasakyti, naudojimo, kas geriausiai tinka Jums, ir panaudoti tai, ką jūs ką tik sužinojau, kad geriausias, galite, ir laikyti jį, kad nustatyti amžinai. viena daviau jums išėjo Po kelių mėnesių bandymų ir klaidų, kad pamatyti, kas kurioje dirbo geriausi visų dainų galėčiau klausytis bet kada.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.