mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Es gribu kvalitāti nevis kvantitāti ...

Reply

Thread Tools
Old Februāris 22, 2008, 22:44
Loceklis

Default Es gribu kvalitāti nevis kvantitāti ...

Man ir Logitech Z sērija 5,1 surround skaņu, ar milzu Subwoofer un es lietoju Winamp. Es ievēroju, ka man daudz trokšņa un asaru tam faktiski labas kvalitātes skaņu. Man manu asaru par minumum vēl es varu tikai dzirdēt basa un neglīts reizes. Vai pastāv kaut kāda veida ekvalaizera, kurā es varētu īstenot, kas padara labākas kvalitātes vai programmatūru, kas uzlabo manu skaņas kvalitāti?
Old Februāris 23, 2008, 00:16
Donors Group

tur var būt dažas skaņas draiveri ap jūsu skaņas karte, kas var jums palīdzēt fine tune lietas.

Winamp ir arī tā paša ekvalaizera un virpošanas, ka, un precīzi tā ļaus uzlabot arī lietas, galvenais līga. i pievienoto failu, kas rāda ekvalaizera izmantot visiem maniem media players. tā dod, pēc manām domām, labākais skaņas kvalitāti. tas nav izgriezti bass, bet tas nav blastu vai nu.
Attached Sīktēli
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 23, 2008, 12:46
Loceklis

pateicība. Tas ir liels ekvalaizera iestatījums

Kādas ir Jūsu domas par šo
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Tās labi man, bet kad es nomainīšu winamp ekvalaizera uzstādījumi, kas nepieciešams visiem laikiem cuase tās tā detalied un grūti. im pašreiz jūsu, bet testa this one out, skat kas ir labāk
Old Februāris 23, 2008, 14:13
Donors Group

i nevar izmantot šos jo katrā nosaka augstākus, nekā to, kas es esmu, mans subwoofer sāk tādējādi dažos skaidri definēti, piemēram, ... clunking skaņas ir labākais veids, kā aprakstīt to. bass ir burtiski outputting tik grūti tā veic visa lieta iet uz piesprādzēšanos pie ... piemēram ritmu un basa bungas jebkurā dziesmu.

Šajā nozīmē tā ir nedaudz subjektīvs, runājot par to skaņu sistēma jums ir un kādi iestatījumi jums patīk vislabāk. mana skaņas sistēma, un mana auss, tas, kas man patīk. plus tas ir vienkārši uz manu woofer. Kas ir liels, lai man obligāti nav liels jums.

neskatoties garlaicīgs raksturu, tā, galvenais punkts šeit ir haoss ar šo ekvalaizera neskatoties uz to, ko tas ietver, jo atstājot to pie dzīvoklis, kurā liek jums palaiž garām daudz maz informācija, ka jūsu skaļruņu sistēma tika izstrādāta, lai noteikti pirmo vietu. i bija garlaikoties vienā dienā, tādēļ es sēdēja un messed ar katru pogu un redzēja, kā tā rīkojās ar skaņu. tas nebija ilgi, pirms es sapratu, ka kreisā puse ir bass, labajā pusē bija trīskāršot un vidū bija daži balss un midrange stuff. kas ir jēga, ja jūs domājat par to.

tas izskatās grūtāk nekā tas ir šajā ziņā. Es vēlos viņi jums pastāstīt, kas kurā izceļ to, lai jūs viegli varat izveidot savu. es tiešām var teikt, ir izmantot to, ko vislabāk jums, un izmantot to, ko tu tikko iemācījušies darīt labāko, jūs varat, un uzglabāt šo iestatījumu uz visiem laikiem. man tev iznāca pēc mēnešiem izmēģinājumu un kļūdu, lai redzētu, kas nosaka strādājuši vislabāk visu dziesmu es varētu kādreiz klausīties.
Reply

Register

Bookmarks