![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Logitech Z serii 5.1 surround sound, z ogromnym subwoofera i jestem za pomocą Winampa. Zauważyłem, że mogę uzyskać więcej hałasu i bas następnie rzeczywistego dobra jakość dźwięku. Kładę moje basu na minumum jeszcze mogę słuchać tylko bas i jej brzydkie czasem. Czy istnieje jakiś korektor ustawienia i sprawia, że możesz umieścić lepszej jakości lub oprogramowania, które poprawia jakość dźwięku mój? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mogą istnieć pewne okolice sterowniki dźwięku do karty dźwiękowej, które mogą pomóc lepiej dostosować rzeczy. Winamp również ma własne korektora i zamianie i dostrojeniu się ona również do poprawy rzeczy Major League. i załączony plik pokazuje korektora i wykorzystania wszystkich moich odtwarzaczy multimediów. daje, moim zdaniem, najlepsze jakość dźwięku. nie wyciąć basie, ale nie blast je. My System: Ezechiela
|
|
| |||
| |||
| dzięki. thats a great ustawienia korektora Jakie są wasze myśli o tym http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Dobre dla mnie, ale za każdym razem, gdy mogę zmienić ustawienia korektora Winamp trwa wiecznie cuase jej tak detalied i twarde. im obecnie na Ciebie, ale badania tego jednego, zobacz co jest lepsze |
|
| |||
| |||
| Nie mogę korzystać z tych ustawień, ponieważ w każdym wyższe niż to, co mam, moja subwoofer zaczyna podejmowania niektórych hardcore jak brzmi ... clunking jest najlepszym sposobem na to opisać. basie jest dosłownie skrypt so hard to sprawia, że cała rzecz clunk przejść na ... na przykład bicie z bass drum w danym utworze. w tym sensie jest to dość subiektywne, z punktu widzenia tego, co nagłośnienie i jakie masz ustawienia jak najlepiej. dla mojego nagłośnienie, i moje ucho, to co lubię. plus it's easy on my woofer. co to dla mnie wielki, niekoniecznie jest idealne dla Ciebie. pomimo to nudny charakter, głównym punktem jest tu bałagan z korektora pomimo co wiąże się z powodu pozostawienia go na płaskiej ustawienie sprawia, że można przegapić dużo małe szczegóły, że Twój system głośników został zaprojektowany w celu dostosowania w pierwsze miejsce. i was bored jeden dzień, więc nie sobota i messed z poszczególnych przycisku i zobaczył, co zrobił dla dźwięku. nie było na długo przed i zorientowali się, że po lewej stronie był bas, po prawej stronie było potroić, a w środku było niektóre z połączeń głosowych i średniotonowy stuff. , które ma sens, jeśli myślisz o tym. wygląda trudniejsze niż to jest w tym sensie. Pragnę im powiedzieć, co będzie ustalenie, jakie przynosi, dzięki czemu można łatwo tworzyć własne. wszystko, co mogę powiedzieć, naprawdę jest wykorzystanie najlepszych rozwiązań i wykorzystanie tego, co po prostu nauczyli się jak najbardziej można i zachować ją na zawsze, że ustawienie. jednej Dałem ci wyszła po miesiącach prób i błędów, by zobaczyć, co najlepsze ustawienie pracował dla wszystkich utworów i może kiedykolwiek słuchać. |
![]() |
|
| Zakładki |