mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Vreau de calitate, nu cantitate ...

Reply

Thread Tools
Old 22 februarie 2008, 22:44
Grupul de stat

Default Vreau de calitate, nu cantitate ...

Am Logitech Z serie sunet surround 5.1, cu un imens Subwoofer si sunt folosind Winamp. Am vazut ca am mai mult zgomot şi bas apoi real bun sunet de calitate. Am pus-mi bas la minumum încă Nu pot decât să aud bas şi urât la ori. acolo este un fel de egalizatorului stabilirea i pot pune care face de calitate mai bună sau un software care îmbunătăţeşte calitatea sunetului meu?
Old 23 februarie 2008, 00:16
Grupul de donator

pot exista unele drivere jurul sunet pentru placa de sunet, care va pot ajuta sa tune bine lucrurile.

Winamp are, de asemenea, are propria egalizatorului şi că, pe de cotitură şi bine tuning-l vor îmbunătăţi, de asemenea lucruri Major League. Am ataşat un fişier care arată egalizatorului i utiliza pentru toate mea de redare media. Acesta oferă, în opinia mea, cel mai bun sunet de calitate. nu taia de bas, dar nu s-o ia dracul fie.
Attached Thumbnails
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 23 februarie 2008, 12:46
Grupul de stat

mulţumesc. Thats o mare setarea egalizatorului

Ce parere ai despre acest
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Ei bine pentru mine, dar, ori de câte ori îmi schimb setările egalizatorului winamp care le ia pentru totdeauna cuase sale detalied şi atât de greu. im în prezent, pe a ta, dar acest test de unul, a se vedea care este mai bine
Old 23 februarie 2008, 14:13
Grupul de donator

Eu nu pot utiliza, pentru că cei de la orice setare mai mare decât ceea ce am, mi subwoofer începe a face ceva tare ca ... clunking sunete este cel mai bun mod de a descrie aceasta. de bas este literalmente afişarea atât de greu ea face ca întreaga clunk merge la lucru ... de exemplu, a bate toba de bass în orice melodie.

în acest sens este oarecum subiectiv, în funcţie de ce sistem de sunet pe care le-aţi şi setările de ce îţi place mai mult. pentru meu sistem de sunet, şi urechea mea, asta-i ce-mi place. plus este uşor pe Woofer. Ce e mare pentru mine, nu este neapărat o mare pentru tine.

în ciuda plictisitor de aceasta natura, principalul punct de aici este de a încurca cu care egalizatorului ciuda a ceea ce presupune aceasta pentru că lăsând la o setare plat face dor de tine pe un lot de la micile detalii care vă vorbitor de sistem a fost conceput pentru a aduce în primul loc. M-am plictisit-o zi, asa ca am stat acolo şi a incurcat cu fiecare buton şi a văzut ce a făcut pentru a sunetului. nu a fost cu mult timp înainte am dat seama că din partea stângă a fost bas, dreapta a fost înalte, şi în mijlocul a fost unele dintre lucrurile de voce şi de gama medie. care are sens dacă credeţi despre asta.

se pare mai greu decât este în acest sens. Mi-aş dori să le-ar spune ce setare ce scoate în evidenţă, astfel încât să puteţi crea propriul. tot ce pot să spun este adevarat utilizare ce funcţionează cel mai bine pentru tine, şi de a folosi ceea ce ai invatat sa fac pe cel mai bun, puteţi, şi păstraţi-l la faptul că setarea pentru totdeauna. I-am dat de o ai venit după luni de studiu şi de eroare pentru a vedea ce setare a lucrat cel mai bine pentru toate melodiile aş putea vreodată să asculte.
Reply

Register

Marcaje