menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Chcem kvalitu nie je množstvo ...

Reply

Thread Tools
Old 22. februára 2008, 22:44
Člen Skupina

Default Chcem kvalitu nie je množstvo ...

Mám Logitech Z řady 5.1 priestorový zvuk s obří subwoofer a já používam Winamp. I všimnete, že aj viac hluku a basy potom skutočný kvalitný zvuk. Já jsem moje basa na minimálnu Zatiaľ môžem len počuť basy a jeho škaredé čase. je tam nejaký nastavenia ekvalizéra môžem dať, že je lepšia kvalita alebo softvér, ktorý zvyšuje kvalitu zvuku môj?
Old 23.února 2008, 00:16
Darcu Skupina

môžu existovať určité zvukové ovládače asi pre zvukovú kartu, ktorá vám môže pomôcť dolaďovacie vecí.

winamp tiež má vlastný ekvalizér a sústruženie, že na vývoji a doladenie bude tiež zlepšenie veci prvá liga. aj priložený súbor, ktorý ukazuje, ekvalizér aj použitie pre všetky moje prehrávača médií. dáva podľa môjho názoru najlepšiu kvalitu zvuku. nie je vystrihnuté basy, ale nie je to ani tunely.
Priložené miniatúry
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 23.února 2008, 12:46
Člen Skupina

vďaka. to je skvelý nastavenia ekvalizéra

Aký je Váš názor na túto
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Jeho dobré aj pre mňa, ale aj kedykoľvek zmeniť svoje nastavenia ekvalizéra winamp to trvá večne cuasi svojom tak detalied a tvrdá. im v súčasnosti na vás, ale tento test out, ktorá je lepšie vidieť
Old 23.února 2008, 14:13
Darcu Skupina

i nemožno použiť, pretože tie v akejkoľvek nastavenia vyššia, než aká som, môj subwoofer začne výrobu niektorých hardcore ako ... clunking zvuky je najlepší spôsob, ako to opísať. basy doslova vyrábajú tak ťažké, že sa celá vec ísť zvuk dopadu na ... napríklad poraziť na bubon v akejkoľvek danej skladbe.

V tomto zmysle je to trochu subjektívne, pokiaľ ide o zvuk, čo ste a aké nastavenia vám páči najlepšie. pre môj zvukový systém a moje ucho, že to, čo mám rád. a navyše je to jednoduché na moji kužeľ. čo je skvelé pre mňa, nemusí byť nevyhnutne veľký pre vás.

napriek zdĺhavý charakter, je hlavným bodom je tu to bordel, že sa napriek ekvalizér, čo to znamená, pretože to, že bude ponechané na ploché nastavenia si ujsť na hodně málo informácií, že váš reproduktorový systém bol navrhnutý tak, aby v prvé miesto. Bol som nudil jeden deň, tak som sedel a zmatený s jednotlivými tlačidlo a videl, čo sa stalo zvuku. nebolo dlho predtým, než som zistil, že ľavá strana bola bass, treble bolo pravej strane, a uprostred bola niektorá z hlasových a středotónové veci. , Ktorá má zmysel, ak si myslíte, že o tom.

vyzerá to ťažšie, ako je v tomto zmysle. Prial by som si, že by sa povedať, čo prinesie, aké nastavenie, takže môžete jednoducho vytvoriť vlastné. všetky môžem naozaj povedať, je využitie, čo funguje pre vás najvýhodnejšie, a používať to, čo ste sa naučil, aby čo najlepšie jeden môžete, a udržiavať ju v tomto nastavení navždy. na jednej i tí vyšiel po mesiacoch pokusov a omylov, aby čo najlepšie pracoval nastavenia pre všetky pesničky som mohol niekedy počúvať.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Najvyššia kvalita video formát 3GP, MP4, FLV? mashman Multimedia & Kodeky 2 21. novembra 2009 11:40
Niekoľko rád na kvalitné PC, S scooby180169 Všeobecné Hardware Chat 6 27.září 2009 17:03
RAM množstvo: Vista vs XP foogan Operačné systémy Windows 3 24. decembra 2008 06:58
Pixel sprievodca na kvalitu obrazu? comp4681 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 3. marca 2008 06:05
Každý, kto používajú kvalitné alternatívu firefox / operu? Buchanan Webových prehliadačov & FTP Klienti 6 17. Február 2008 04:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.