![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Logitech Z řady 5.1 priestorový zvuk s obří subwoofer a já používam Winamp. I všimnete, že aj viac hluku a basy potom skutočný kvalitný zvuk. Já jsem moje basa na minimálnu Zatiaľ môžem len počuť basy a jeho škaredé čase. je tam nejaký nastavenia ekvalizéra môžem dať, že je lepšia kvalita alebo softvér, ktorý zvyšuje kvalitu zvuku môj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môžu existovať určité zvukové ovládače asi pre zvukovú kartu, ktorá vám môže pomôcť dolaďovacie vecí. winamp tiež má vlastný ekvalizér a sústruženie, že na vývoji a doladenie bude tiež zlepšenie veci prvá liga. aj priložený súbor, ktorý ukazuje, ekvalizér aj použitie pre všetky moje prehrávača médií. dáva podľa môjho názoru najlepšiu kvalitu zvuku. nie je vystrihnuté basy, ale nie je to ani tunely. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| vďaka. to je skvelý nastavenia ekvalizéra Aký je Váš názor na túto http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Jeho dobré aj pre mňa, ale aj kedykoľvek zmeniť svoje nastavenia ekvalizéra winamp to trvá večne cuasi svojom tak detalied a tvrdá. im v súčasnosti na vás, ale tento test out, ktorá je lepšie vidieť |
|
| |||
| |||
| i nemožno použiť, pretože tie v akejkoľvek nastavenia vyššia, než aká som, môj subwoofer začne výrobu niektorých hardcore ako ... clunking zvuky je najlepší spôsob, ako to opísať. basy doslova vyrábajú tak ťažké, že sa celá vec ísť zvuk dopadu na ... napríklad poraziť na bubon v akejkoľvek danej skladbe. V tomto zmysle je to trochu subjektívne, pokiaľ ide o zvuk, čo ste a aké nastavenia vám páči najlepšie. pre môj zvukový systém a moje ucho, že to, čo mám rád. a navyše je to jednoduché na moji kužeľ. čo je skvelé pre mňa, nemusí byť nevyhnutne veľký pre vás. napriek zdĺhavý charakter, je hlavným bodom je tu to bordel, že sa napriek ekvalizér, čo to znamená, pretože to, že bude ponechané na ploché nastavenia si ujsť na hodně málo informácií, že váš reproduktorový systém bol navrhnutý tak, aby v prvé miesto. Bol som nudil jeden deň, tak som sedel a zmatený s jednotlivými tlačidlo a videl, čo sa stalo zvuku. nebolo dlho predtým, než som zistil, že ľavá strana bola bass, treble bolo pravej strane, a uprostred bola niektorá z hlasových a středotónové veci. , Ktorá má zmysel, ak si myslíte, že o tom. vyzerá to ťažšie, ako je v tomto zmysle. Prial by som si, že by sa povedať, čo prinesie, aké nastavenie, takže môžete jednoducho vytvoriť vlastné. všetky môžem naozaj povedať, je využitie, čo funguje pre vás najvýhodnejšie, a používať to, čo ste sa naučil, aby čo najlepšie jeden môžete, a udržiavať ju v tomto nastavení navždy. na jednej i tí vyšiel po mesiacoch pokusov a omylov, aby čo najlepšie pracoval nastavenia pre všetky pesničky som mohol niekedy počúvať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Najvyššia kvalita video formát 3GP, MP4, FLV? | mashman | Multimedia & Kodeky | 2 | 21. novembra 2009 11:40 |
| Niekoľko rád na kvalitné PC, S | scooby180169 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| RAM množstvo: Vista vs XP | foogan | Operačné systémy Windows | 3 | 24. decembra 2008 06:58 |
| Pixel sprievodca na kvalitu obrazu? | comp4681 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 3. marca 2008 06:05 |
| Každý, kto používajú kvalitné alternatívu firefox / operu? | Buchanan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 17. Február 2008 04:36 |
| Thread Tools | |
| |