![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Логитецх З сериес 5,1 сурроунд звук, с големи сабвуфер, а ја сам користећи Уинамп. Ја обавештење тај ЈА добити више буке и бас тада стварни квалитетан звук. Бас сам ставио на мој минумум још само ја могу чути бас и његова ружна у времена. Има ли неке изједначивач постављање ја могу ставити да даје бољу квалитету или софтвер који побољшавају квалитет звука моја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| постоји мај бити неки звук око драјвера за своју звучну картицу да вам помоћи мај фино наштимати ствари. Уинамп и има сопствени изједначивач стругања и да се на и фино прилагођавање Такође ће поправимо ствари велике лиге. И датотеку која показује изједначивач ли да користе медије за све моје играче. даје, по мом мишљењу, најбоља квалитета звука. не исећи на басс, али то није било то бласт. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| хвала. тај велики еквилајзер постављање Које су ваше мисли о том хттп://ууу.мацосксхинтс.цом/артицле.п...431&моде=принт Његове добре за мене, али кад год могу променити моје подешавања Уинамп изједначивач то траје заувек цуасе својим, тако и деталиед тешка. им тренутно на твој, али тест овај неки ван, види који је бољи |
|
| |||
| |||
| Ја не могу користити, јер они у сваком постављању веће него што имам, моје сабвуфер поциње израда неке хардцоре звучи као ... цлункинг је најбољи начин да се описати. је бас је тако тешко дословно оутпуттинг чини целу ствар иде на цлунк ... нпр туку на бас Бубањ у било којем пјесма. у том смислу то је помало субјективно, у смислу онога што је звучни систем имате и што вам се свиђа подешавања најбоље. за моју озвучење, и моје уво, то је оно што ми се свиђа. плус лако на мој вуфер. што је за мене велика, није нужно велики за тебе. упркос заморно природи га, главна тачка је да се овде неред с тим што је, упркос изједначивач подразумева јер остављајући га на равну поставку чини пропустите на пуно од ситних детаља да ваш систем звучника је осмишљен како би се извести у прво место. Било ми је досадно само један дан, тако да сам тамо и субота мессед са сваким појединачним дугме и видио шта је учинио за звук. није дуго пре него што сам схватио је да је бас леву страну, десна страна је била сопран, а у средини је неки глас и средњетонца ствари. које има смисла ако мислите о томе. изгледа теже него што је у том смислу. Желим да ће ти рећи шта поставка што доноси тако да једноставно можете створити своје сопствене. све ја могу заиста рећи је користити оно што најбоље ради за вас, и да користите оно што сте управо научили да се најбољи можете, и чувајте га на поставку да је заувек. један дадох вама изашао након месеци покушаја и грешке поставка да видим колико је радио за све најбоље пјесме ја могао икада слушати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Највиши квалитет видео формата 3гп, Мп4, ФЛВ? | масхман | Мултимедија и кодеци | 2 | 21. новембар 2009 11:40 |
| Неки савет за квалитетне ПЦ, е | сцообы180169 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 27. Јул 2009 17:03 |
| Количина РАМ: КСП вс Виста | фооган | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 децембар 2008 06:58 |
| Пиксел водич за квалитет слике? | цомп4681 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 3 март 2008 06:05 |
| Свако коришћење квалитетних алтернатива Фирефокс / Опера? | Буцханан | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 6 | 17 фебруар 2008 04:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |