az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Ben kalitesi değil miktarı istiyorum ...

Reply

Konu Araçları
Old 22 Şubat 2008, 22:44
Üye Grubu

Default Ben kalitesi değil miktarı istiyorum ...

Ben surround ses, dev bir Subwoofer ile Logitech Z serisi 5,1 var ve Winamp kullanıyorum. Ben daha fazla gürültü ve bas sonra gerçek kaliteli ses elde eder. Henüz sadece ve zaman çirkin bas duyamıyorum Minumum benim bas koy. Orada ekolayzer bir tür I ayarı kalitesinin daha iyi ya da benim ses kalitesini artırır bir yazılım yapar koymak nedir?
Old 23 Şubat 2008, 00:16
Bağış Grubu

bu yardımcı olabilir ses kartı için çeşitli ses sürücüleri olabilir ince ayar şeyler.

Winamp da kendi ekolayzer ve devreye ve ince de büyük lig şeyi iyileştirecek ayarlama. Ben, ekolayzer Bütün medya oynatıcılar için kullanmak gösteren bir dosya eklenmiş. bu, benim görüşüme göre, en iyi ses kalitesi sunuyor. bu bas kesmek değildir, fakat her ikisi de bu patlama değil.
Attached Thumbnails
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 23 Şubat 2008, 12:46
Üye Grubu

teşekkürler. büyük bir ekolayzer ayarı that

ne bu konuda düşüncelerinizi vardır
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Bu benim için, hem de güzel zaman i sonsuza kadar onun bu detalied ve sabit cuase alır benim Winamp ekolayzer ayarlarını değiştirmek. senin şu anda üzerinde Sohbet, ama bu bir çıkış, daha iyi görmek testi
Old 23 Şubat 2008, 14:13
Bağış Grubu

çünkü daha yüksek gibi bazı sert yaparken daha i, benim Subwoofer başlar ne var ... sesleri clunking ayar o kullanamazsınız bunu açıklamak için en iyi yoldur. bas gerçekten çok zor bütün şey at clunk git yapar çkş ... örneğin bas ve dövmek için herhangi bir şarkı olarak davul.

Bu anlamda bunu biraz, sizi ve sizin en iyi ayarları nasıl ses sistemi açısından öznel's. benim ses sistemi, ve kulak, i ne gibi değer. artı benim Woofer üzerinde kolay. mutlaka sizin için güzel değil ne benim için harika bir.

çünkü düz bir ayarda bırakılması sonucu sıkıcı doğa rağmen, esas nokta burada ekolayzer ile karmaşa için ne demek rağmen size küçük ayrıntıları Hoparlör sistemi içinde getirmek için tasarlanmış bir çok üzerine atlamak yapar ilk yer. Bir gün, ben de orada Cumartesi ve her bir düğme ile ileti ve ne ses yaptığımı gördüm sıkıldım oldu. önce o sol tarafında bas, sağ tarafında ve tiz olduğu ortada bazı ses ve orta kademe mal olduğunu anladım uzun değildi. Eğer düşünmek hangi mantıklı.

daha bu anlamda da zor görünüyor. Ben ne ayar TELL istiyorum ne kadar kolayca kendi oluşturabilirsiniz ortaya çıkarır. bana ne sizin için en iyi ve size en iyisini yapabilirsiniz sağlamak için öğrendim kullanın ve orada tutmak kullanın ki bu sonsuza ayarı. Bir deneme ve hata ay sonra ne ayarı görmek için geldi verdiği en iyi şarkıları i hiç dinlemek olabilir çalıştı.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından