менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Я хочу якість, а не кількість ...

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 лютого 2008, 22:44
Член групи

Default Я хочу якість, а не кількість ...

Я Logitech Z Series 5.1 Surround Sound, з гігантським сабвуфера і я використовую Winamp. Я помічаю, що я отримую більше шуму і бас-то фактичні гарною якістю звуку. Я поклав на басу на мінімальне значення ще й чути тільки бас і свою потворну час від часу. Чи є якась налаштування еквалайзера я можу покласти, що робить якість краще або програмне забезпечення, яке підвищує мої якість звуку?
Old 23 лютого 2008, 00:16
Донор групи

можуть бути деякі звук навколо драйверів для звукової карти, які можуть допомогти вам тонке налаштування речей.

Winamp також має власний еквалайзер і перетворення, що і точної настройки вона буде також поліпшити стан речей Вища ліга. Я доклав файл, який показує, еквалайзер я використовую для всіх своїх медіа-плеєрів. воно дає, на мій погляд, кращою якістю звуку. він не вирізав на басу, але це не його або вибух.
Мініатюри
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 23 лютого 2008, 12:46
Член групи

спасибо. Thats великий еквалайзер

Що ви думаєте з цього
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Його гарні для мене, але всякий раз, коли я можу змінити мої налаштування еквалайзера Winamp займає назавжди cuase її так detalied і важко. В даний час чату на ваш, але перевірити це один з, перевірити, які краще
Old 23 лютого 2008, 14:13
Донор групи

Я не можу використовувати їх, тому що в будь-яких умовах вище, ніж у мене, мого сабвуфера починає робити хардкор деяким зацікавити ... clunking звуків є кращим способом для його опису. бас буквально виводячи так, він робить всі речі піти на важкий удар ... наприклад в такт бас-барабан в тій чи іншій пісні.

У цьому сенсі це досить суб'єктивний, з точки зору того, що звукова система у вас є і які налаштування вам більше подобається. для моєї звуковій системі, і моє вухо, ось що мені подобається. плюс він просто на мій вуфер. Що для мене великий, не обов'язково велика для вас.

Незважаючи на стомлюючий характер його, головне тут те, возитися з еквалайзером, що незважаючи на те, оскільки це тягне за собою залишивши її на плоску налагодження дозволяє вам пропустити багато дрібних деталей, що ваша акустична система була розроблена, щоб привести в перше місце. мені було нудно в один прекрасний день, тому я сидів і заплуталися з кожної окремої кнопки і побачив, що він зробив для звуку. Минуло зовсім небагато часу, перш ніж я зрозумів, що ліва сторона була бас, права сторона була втричі, а в середині було одним з голосу і середніх матеріали. яка має сенс, якщо ви про це думаєте.

вона виглядає складніше, ніж вона є в цьому сенсі. Я хотів би їм сказати вам, що встановлення виявляє, що так ви можете легко створити свій власний. Все, що я можу сказати це використовувати, що краще для Вас, і використовувати те, що ви тільки що дізналися, щоб зробити краще ви можете, і тримати її на цьому налаштування назавжди. З одного я дав вам вийшли після декількох місяців проб і помилок, щоб побачити, що настройка працювали краще для всіх пісень я міг слухати.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Найвища якість відео у форматі 3GP, MP4, FLV? mashman Мультимедіа & кодеки 2 21 листопада 2009 11:40
Кілька порад щодо належного якості Pc, S scooby180169 Генеральний обладнання чат 6 27 вересня 2009 17:03
Кількість ОЗУ: Vista VS XP foogan Операційні системи Windows 3 24 грудня 2008 06:58
Pixel керівництво для якості зображення? comp4681 Digital Imaging & Принтери 2 3 березня 2008 06:05
Будь-яке використання якісною альтернативою Firefox / Opera? Бьюкенен Веб-браузери & FTP-клієнти 6 17 лютого 2008 04:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.