![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Logitech Z Series 5.1 Surround Sound, з гігантським сабвуфера і я використовую Winamp. Я помічаю, що я отримую більше шуму і бас-то фактичні гарною якістю звуку. Я поклав на басу на мінімальне значення ще й чути тільки бас і свою потворну час від часу. Чи є якась налаштування еквалайзера я можу покласти, що робить якість краще або програмне забезпечення, яке підвищує мої якість звуку? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можуть бути деякі звук навколо драйверів для звукової карти, які можуть допомогти вам тонке налаштування речей. Winamp також має власний еквалайзер і перетворення, що і точної настройки вона буде також поліпшити стан речей Вища ліга. Я доклав файл, який показує, еквалайзер я використовую для всіх своїх медіа-плеєрів. воно дає, на мій погляд, кращою якістю звуку. він не вирізав на басу, але це не його або вибух. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| спасибо. Thats великий еквалайзер Що ви думаєте з цього http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Його гарні для мене, але всякий раз, коли я можу змінити мої налаштування еквалайзера Winamp займає назавжди cuase її так detalied і важко. В даний час чату на ваш, але перевірити це один з, перевірити, які краще |
|
| |||
| |||
| Я не можу використовувати їх, тому що в будь-яких умовах вище, ніж у мене, мого сабвуфера починає робити хардкор деяким зацікавити ... clunking звуків є кращим способом для його опису. бас буквально виводячи так, він робить всі речі піти на важкий удар ... наприклад в такт бас-барабан в тій чи іншій пісні. У цьому сенсі це досить суб'єктивний, з точки зору того, що звукова система у вас є і які налаштування вам більше подобається. для моєї звуковій системі, і моє вухо, ось що мені подобається. плюс він просто на мій вуфер. Що для мене великий, не обов'язково велика для вас. Незважаючи на стомлюючий характер його, головне тут те, возитися з еквалайзером, що незважаючи на те, оскільки це тягне за собою залишивши її на плоску налагодження дозволяє вам пропустити багато дрібних деталей, що ваша акустична система була розроблена, щоб привести в перше місце. мені було нудно в один прекрасний день, тому я сидів і заплуталися з кожної окремої кнопки і побачив, що він зробив для звуку. Минуло зовсім небагато часу, перш ніж я зрозумів, що ліва сторона була бас, права сторона була втричі, а в середині було одним з голосу і середніх матеріали. яка має сенс, якщо ви про це думаєте. вона виглядає складніше, ніж вона є в цьому сенсі. Я хотів би їм сказати вам, що встановлення виявляє, що так ви можете легко створити свій власний. Все, що я можу сказати це використовувати, що краще для Вас, і використовувати те, що ви тільки що дізналися, щоб зробити краще ви можете, і тримати її на цьому налаштування назавжди. З одного я дав вам вийшли після декількох місяців проб і помилок, щоб побачити, що настройка працювали краще для всіх пісень я міг слухати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Найвища якість відео у форматі 3GP, MP4, FLV? | mashman | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 листопада 2009 11:40 |
| Кілька порад щодо належного якості Pc, S | scooby180169 | Генеральний обладнання чат | 6 | 27 вересня 2009 17:03 |
| Кількість ОЗУ: Vista VS XP | foogan | Операційні системи Windows | 3 | 24 грудня 2008 06:58 |
| Pixel керівництво для якості зображення? | comp4681 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 3 березня 2008 06:05 |
| Будь-яке використання якісною альтернативою Firefox / Opera? | Бьюкенен | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 17 лютого 2008 04:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |