![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebuji 4 Ohm odpor schopné manipulace s výkonem okolo 110W.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokoušel Maplin? Ty s sebou tento typ složky.
|
| |||
| |||
| Ano, podíval jsem se na Maplin a CPC, ale jsem zmatená s rozdílem mezi 4K 4R a 4 ohmů, všichni se zdají být hodnocené v různých měření .. je tam 100K v R například? Díky. |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Stačí si 4 ohm reproduktor hodnocené nad 110w a připojit ji do série s vašimi dalšími mluvčího ....... 4ohms + 4 ohmy = 8 ohmů ..... jednoduché Pete |
|
| |||
| |||
| Jasně, že by se práce v některých situacích, ale ne moje, jsem měl za to, že je .. díky za vaši pomoc, jako tak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dva z 2 ohm verze těchto. http://www.rapidonline.com/productin...moduleno=77299 Wire je v řadě. Jsou o něco méně než 100 wattů, ale že nebude záležitost. 1K = 1000 ohm to