![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szükségem van egy 4 ohm ellenállás képes kezelési teljesítmény kb 110W. Ez lehetséges, és hol találom meg? Szükségem van rá, hogy adjunk ellenállás az én 4 Ohm hangszórók a meghajtók amp 8 ohm. Köszönöm a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbált Maplin? Végrehajtanak ilyen összetevő.
|
| |||
| |||
| Igen, néztem a Maplin és a CPC, de összekeverni a különbség a 4K 4R és 4 Ohm, mind tűnik értékelt különböző mérések .. Van egy 100K R például? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Szia. Csak egy 4 ohmos hangszóró névleges feletti 110watts és csatlakoztassa azt a sorozatot a többi hangszóró ....... 4ohms + 4 ohm = 8 ohm ..... egyszerűen Pete |
|
| |||
| |||
| Igen, ez a munka bizonyos helyzetekben, de nem az enyém, én is úgy vélte, hogy .. thanks for your help anyway. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Két, a 2 ohm változatait ezeket. http://www.rapidonline.com/productin...moduleno=77299 Huzal őket sorozatban. Ők valamivel kevesebb, mint 100 watt, de ez nem számít. 1K = 1000 ohm's