![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia 4 Ohm rezistorius gebančios valdyti maždaug 110W energijos. Ar tai įmanoma ir kur galėčiau jį rasti? Man reikia jį įdėti į mano varža 4 Om kolonėlės kaip stiprintuvą diskų 8 omai. Thanks for your help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandė Maplin? Jie atlieka šio komponento tipo.
|
| |||
| |||
| Taip, aš pamačiau Maplin ir MUP, bet aš supainioti su tarp 4K 4R ir 4 omų skirtumo, visi jie atrodo, vertinta skirtingų matavimų .. Ar 100K in pavyzdžiui, R? Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Hi There. Just get 4 Ohm garsiakalbį vertinta virš 110watts ir prijungti jį serijos su kitomis jūsų kalbėtojas ....... 4Ohms + 4 omai = 8 omai ..... lengvai Pete |
|
| |||
| |||
| Yeah, kad galėtų dirbti tam tikrose situacijose, bet ne mano, aš manė, kad .. Thanks for your help anyway. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvi iš 2 Ohm versijos šių. http://www.rapidonline.com/productin...moduleno=77299 Viela juos serijoje. Jie yra šiek tiek mažiau nei 100 W, bet kad nebus klausimu. 1K = 1.000 Om