![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am nevoie de o rezistenţă 4 Ohm, capabile de a manipula o putere de aproximativ 110W.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am încercat Maplin? Ei şi acest tip de componentă.
|
| |||
| |||
| Da, m-am uitat pe Maplin şi CPC-ul, dar eu sunt confundate cu diferenţa dintre 4K 4R şi 4 Ohms, toate acestea par să fie evaluat în diferite măsurători .. există într-o 100K R, de exemplu? Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Salut. Du-a 4 ohmi difuzor evaluat la peste 110watts şi se conectează în serie cu alte difuzoare ....... 4ohms + 4 ohms = 8 ohms ..... uşor Pete |
|
| |||
| |||
| Da, asta ar putea lucra în unele situaţii, dar nu a mea, am considerat că este .. Mulţumesc pentru ajutor oricum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Două din cele 2 versiuni ale acestor ohm. http://www.rapidonline.com/productin...moduleno=77299 Wire-le in serie. Ele sunt uşor mai mică de 100 de waţi, dar că nu va contează. 1K = 1000 ohm's