![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібно 4 Ом резистора здатні поводитися з потужністю близько 110W. Чи можливо це і де я можу його знайти? Мені це потрібно, щоб додати до моїх опором 4 Ом гучномовці, як AMP дисків 8 Ом. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tried Maplin? Вони проводять цей тип компонента.
|
| |||
| |||
| Так, я дивилася на Maplin і КПК, але заплутався з різницею між 4K 4R і 4 Ом, всі вони, здається, оцінили в різних вимірах .. є 100K в R, наприклад? Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Привіт Там. Просто візьміть 4 Ом оратора оцінили в більш ніж 110watts і підключити його в ряд з іншими оратора ....... 4Ohms + 4 Ом = 8 Ом ..... Легко Піт |
|
| |||
| |||
| Так, це буде працювати в деяких ситуаціях, але не моє, я вважав за .. Дякуємо за вашу допомогу в будь-якому випадку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Два 2-му з цих версій. http://www.rapidonline.com/productin...moduleno=77299 Дріт їх у серії. Вони трохи менше 100 ват, але який не буде мати значення. 1K = 1000 Ома