по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта.

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 май 2009 г., 14:23
Номер на групата

Default Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта.

Здрасти момчета. като заглавието казва, аз мразя борда. това звучи като лайно излиза една сламка! му ме карат да съм толкова ядосана wana промиване мъртъв клоун в тоалетната! DONT ме питат какво означава това, cuz IDK, Im просто луд. Добре, вентилация свърши. =) Първи неща, първо, имам нужда от добър игрален звукова карта, а не само този, който е добър за музика. Бях guna получи това

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & Page = 3

но този преглед

Цитат:
Професионалистите: Велик съраунд звук за филми и музика страхотно възпроизводство.

Потр.: Аз вече направи три неща в моя компютър: играят игри, слушане на музика и гледане на филми. Тази карта е само добро за две от тях. Някои от моите игри, не се разпознава картата като съраунд звук изход за да мога да играя само в 2,1 готовност. Също така картата не поддържа EAX, които почти всяка игра на компютъра пазар подкрепя. Друг проблем имах беше оптични входа на картата. Бях в състояние да получи какъвто и да е вид на продукция от моята тонколони, когато съм свързан и оптично устройство на картата. Чувствам това е така, защото на немощен Vista x64 драйвери. Се свързах поддръжка на клиенти, но те не бяха много помогна. Софтуерът, който идва с картата, също не е впечатляващ, че в сравнение с творчески софтуер Suite. Възможностите са ограничени и оформлението може да бъде по-добре.

Други мисли: Като цяло това е достоен карта. Ако търсите високо качество на звука за музика и филми, бих препоръчал тази карта. Ако ти е за игри Forte, щях да дойда с творчески.
Вярно ли е това? Ако е така Im не сигурен тази карта ще ми трябва костюм. И така, какви са моите опции? Аз трябва този за игри.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 13 май 2009 г., 14:29
Администратор Група

Soundblaster неща е доста добре подкрепени Аз мисля, че имаше X-Fi горния край карта в стария си компютър и го обичаше.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 май 2009 г., 14:36
Номер на групата

всеки конкретен?
Old 13 май 2009 г., 16:12
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Hybr! Г View Post
Soundblaster неща е доста добре подкрепени Аз мисля, че имаше X-Fi горния край карта в стария си компютър и го обичаше.
От кога? Creative направи съзнателно решението да не се поддържа напълно техните звукови карти за Vista и застрашени член на техния форум, който беше написването драйвери за хора, които биха позволили на картите за работа. Ако това се е променило Бих искал да знам като фаталност серии работи страхотно на моята XP машина. Тъй като на последния път, когато погледна все пак, Creative все още не е напълно подкрепя Vista. Това не е слух, това е в световен мащаб история. Аз съм изненадан, че никога не чу за него Хибрид, чесало им състав plummeted след като един от техните VP има по техните форуми и заяви това по темата, застрашаващи DanielK с правни действия, ако той продължава да помогнат хора от написването водачите, които се представиха своите звукови карти работа с Vista. Google "Даниел K Creative" и да видим какво ще намерите ...........

Сирене, по-специално последната видях, Creative звукови карти да не поддържат 5,1 съраунд на системи вървят Vista.
Old 13 май 2009 г., 16:23
Номер на групата

I DONT тичам изглед .... аз смятам да вървят 7, но никога не Vista. И тъй, какво трябва да получа?
Old 13 май 2009 г., 18:53
Номер на групата

Е, Win7 наистина е просто "фиксирана" Vista. Лично аз ще чакам да видя какво Creative прави с него. Тъй като много по пазарен дял, тъй като те загубили, не мога да си ги казва, по дяволите с Win7 също.

Аз съм изненадан, имате проблеми с борда звук, мината е чудесно за игри и много добра за музика и филми. Може би NVidia направи нещо по различно от Гигабайта направи.

Освен това, аз наистина не мога да ти помогна. Прекарах една година задаваме един и същ въпрос по няколко теми, и никога няма да имаме наистина добър отговор себе си, което е защо остана с борда. FYI, аз си имал Creative фаталност Pro екстремни Gamer, или каквото и да се нарича, когато изградена тази система. Той никога не се завтече право, което е как съм попаднал върху Creative / DanielK сапунена опера LOL.
Old 13 май 2009 г., 19:13
Номер на групата

Аз имали audigy 4, който съм обичал. но имам нужда от нещо повече.
Old 13 май 2009 г., 20:40
Номер на групата

Ами аз просто посети Creative форуми и аз съм все още се виждат същите стари същата възраст. Хора направя конци за тази или, че проблемът с тяхното Creative xFi (съдба) и те да се пазят по същия стар тичам наоколо. Това е вашето други хардуерни компоненти, е тези евтини говорители сте купили, и др.

И тъй, че те излязоха с тази нова xFi титан, имах надежди, че ще дойде на борда. Едно нещо, което може да направите: от една по една тухла и хоросан магазин близо до дома ти, че е удобен за потребителя връщане политика. Поп на кученце в заредите драйвери и да видим дали тя работи. Ако не го направи, да го върна и да получите парите си обратно. Видях някои хора там (творчески форуми), че бета драйвери за Win7 се прави карти в Виста работа прав. Ако все пак, че да ме уведомите как тя се оказва. Ако искате предложение на xFi да даде префучавам, аз ще кажа на титанов (ако разполагате с $ 199), така бихте могли да бъдат морско свинче LOL. Различна от тази, и други от това, че ще препоръча аз имам в моята XP машина, на xFi ExtremeGamer Pro, но аз просто проверена и е 149. По дяволите можете да получите версия на Титанов за това .. В xFi Екстремни Gamer отива за $ 99. Или ако наистина искате да отидете цяла свиня, опитайте това: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old 18-ти май 2009 г., 12:27
Номер на групата

Или някой от тези beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo М-Аудио Делта 1010 PCI аудио интерфейс: Amazon.co.uk: Електроника & Снимка

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Intel борда Звук daz027 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 24 Юни 2009 02:12
Не ми звук от Intel DG41TY борда карти starfish11040 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 7 юни 2009 00:03
Някой знае ли наистина добър звук карта около $ 50? изобретател Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 8 6 юни 2009 10:10
Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! cheesepuff Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 14 9 май 2009 г. 20:59
Не звука на моя компютър ... борда или PCI звукова карта Grumlis Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 6 4-ти септември 2008 14:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc