menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta.

Reply

Thread Nástroje
Old 13. května 2009, 14:23
Dárce Skupina

Default Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta.

ahoj kluci. jako název říká, nesnáším palubě. Vypadá to, že z toho kadění slámově! její abych tak naštvaný i wana splachovacími mrtvého klauna do záchodu! dont zeptat mě, co to znamená, cuz IDK, im prostě šílený. OK, větrací nad. =) První věci první, potřebuji dobrý herní zvukovou kartu, ne jen jeden, že je dobré pro hudbu. Byl jsem guna si tuhle

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & page = 3

ale toto přezkoumání

Citace:
Výhody: Velké surroundový zvuk pro filmy a úžasné hudby reprodukci.

Nevýhody: I to hlavně tři věci na mém počítači: hrát hry, poslouchat hudbu a sledovat filmy. Tato karta je pouze dobrá pro dva z nich. Někteří z mých hrách nejsou rozpoznat kartu s výstupem prostorového zvuku, abych mohl hrát jen v režimu 2.1. Také karty nepodporuje EAX, který téměř každá hra na počítači trhu podporuje. Další problém jsem byl optický vstup na kartu. Byl jsem schopen dostat jakýkoliv druh výstupu z mých reproduktorů, když jsem připojen a optických přístrojů a zařízení na kartě. Mám pocit, je to proto, ze vratkých Vista x64 ovladače. I kontaktovat zákaznickou podporu, ale nebyly moc pomáhají. Softwaru, který je dodáván s kartou také není působivá, že ve srovnání s kreativní software suite. Možnosti jsou omezené a uspořádání by mohlo být lepší.

Jiné myšlenky: Celkově se jedná o slušné karty. Máte-li zájem o vyšší kvalitu zvuku pro hudbu a filmy, bych doporučit tuto kartu. Pokud je vaše herní forte, já bych šel s kreativní.
je to pravda? Pokud ano, im ne jistý touto kartou by vyhovoval mým potřebám. ano, jaké jsou mé možnosti? I Need to je jedno pro hraní.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 13. května 2009, 14:29
Administrátor Skupina

SoundBlaster tak je docela dobře podporována Myslím, že jsem měl X-Fi horní kartu v mém starém počítači a miloval ji.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13. května 2009, 14:36
Dárce Skupina

žádné konkrétní jeden?
Old 13. května 2009, 16:12
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Hybr! D View Post
SoundBlaster tak je docela dobře podporována Myslím, že jsem měl X-Fi horní kartu v mém starém počítači a miloval ji.
Od kdy? Creative udělali záměrné rozhodnutí nebyla plně podporovat jejich zvukové karty pro Vista a hrozí členem jejich fórum, které bylo psaní ovladačů pro lidi, které by umožnily karet do práce. Pokud se to má změnit rád bych vědět, jak je ta osudovost série pracoval velký XP na mém stroji. Od minule jsem se díval když Creative dosud nebyla plně podporující Vista. To není z doslechu, to bylo na celém světě příběhu. Jsem překvapen, že nikdy neslyšel o to Hybridním, kruci jejich populace prudce klesly poté, co jeden z jejich VP má na svých fórech a uvedl tak do vlákno ohrožující DanielK s žalobou, pokud mu nadále pomáhají lidé, které psaní ovladačů, které se jejich zvukové karty práce s Vista. Google "Daniel K Creative" a vidět, co najdete ...........

Sýr, konkrétně poslední jsem viděl, Creative zvukové karty by neměla podporu 5,1 surroundový běžící na systémech Vista.
Old 13. května 2009, 16:23
Dárce Skupina

i dont běh průhled .... i plán na běžící 7, ale nikdy průhled. A tak to, co mám?
Old 13. května 2009, 18:53
Dárce Skupina

No, Win7 je opravdu jen "pevné" Vista. Osobně bych se dočkat, co Creative se s ním. Stejně jako jejich podíl na trhu, ztratil se, ale nemohu si představit jim říkal, sakra s Win7 taky.

Jsem překvapen, máte potíže s palubní zvuk, můj je skvělý pro hraní her a opravdu dobré pro hudbu a filmy. Možná nVidia něco trochu jinak, než Gigabyte udělal.

Jiné, než to, že nemůžu opravdu pomůže. Jsem strávil rok žádají stejná otázka na několik fór, a nikdy vlastně dostal dobrou odpověď sám což je důvod, proč jsem se přilepil na palubě. FYI, I DID mít Creative osudovost Pro extrémní Gamer, nebo co to je, když jsem postaven tento systém. Nikdy běžel právo, které je, jak jsem na Creative / DanielK mýdlová opera lol.
Old 13. května 2009, 19:13
Dárce Skupina

jsem měl Audigy 4, které jsem miloval. , ale i potřeba něco víc.
Old 13. května 2009, 20:40
Dárce Skupina

Tak jsem navštívil Creative fór a já jsem viděl stále stejné staré stejný starý. Lidi se závity nebo že o tomto problému se svými Creative xFi (osudovost) a jsou neustále stejné staré pobíhat. Je to vaše další hardware, je to těch levných reproduktorů vás koupil, ect.

Vzhledem k tomu, že přišli s tím novým xFi titan, jsem naděje, že by se na palubě. Jedna věc, kterou byste mohli dělat: jeden na cihlu a malty skladovat v blízkosti svého domu, který má spotřebiteli přátelské vrátí politiky. Pop štěně v nahrát ovladače a zjistit, jestli to funguje. Pokud se tak nestane, vezměte ji zpět a dostat své peníze zpět. Viděl jsem několik lidí tam (tvůrčí fórech), že beta ovladače pro Win7 bylo co karet Vista práci právo. Pokud tak učiníte, aby mi dal vědět, jak se ukazuje. Pokud chcete, aby návrh na xFi dát víru, řekl bych, že titanu (pokud máte $ 199), takže by mohl být morče lol. Jiné, než to, že i jiné, než to, že jsem šel doporučit ten jsem v mém xp stroj, na xFi ExtremeGamer pro, ale jsem kontrolován a je to 149. Heck můžete získat verzi z titanu pro tento .. V xFi Extreme Gamer jede za 99 dolarů. Nebo pokud si opravdu chcete jít celé prase, zkuste toto: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old 18. května 2009, 12:27
Dárce Skupina

Ani jeden z těchto beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1010 PCI audio rozhraní: Amazon.co.uk: Elektronika a foto

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Intel Palubní Øresundu daz027 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 24. června 2009 02:12
Žádný zvuk z mého Intel DG41TY palubní karty starfish11040 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 7. června 2009 00:03
Ví to někdo opravdu dobrý zvukové karty kolem 50 dolarů? vynálezce Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 6. června 2009 10:10
Vyprsti Čas Použití Palubní Sound-Jak získat My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 14 9. května 2009 20:59
Žádný zvuk na počítači ... palubě nebo pci zvukové karty Grumlis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 4. Září 2008 14:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.