μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13η Μαΐου 2009, 14:23
Ομάδα Δωρητών

Default Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου.

Γεια σας παιδιά. όπως λέει ο τίτλος, και το μίσος, εποχουμένως. ακούγεται σαν πρύμνη επόμενα ένα άχυρα! την κάνουν να ναι τρελών i wana εκπλύεται ένα νεκρό κλόουν την τουαλέτα! dont ρωτάτε τι σημαίνει αυτό, cuz IDK, im μόνο τρελών. Εντάξει, εξαερισμός πάνω. =) Πρώτα πράγματα πρώτα, χρειάζομαι μια καλή διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών της κάρτας ήχου, ένα μόνο ότι δεν είναι καλό για τη μουσική. i was guna πάρετε αυτό το

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & Page = 3

αλλά αυτή η επανεξέταση

Απόσπασμα:
Pros: Μεγάλη surround ήχο για ταινίες και awesome μουσικής αναπαραγωγής.

CONS: Θα κάνουμε κυρίως τρία πράγματα στον υπολογιστή μου: παίξουν παιχνίδια, να ακούσετε μουσική και να δείτε ταινίες. Αυτή η κάρτα είναι καλή μόνο για δύο από αυτές. Ορισμένα από τα παιχνίδια μου δεν αναγνωρίζουν την κάρτα ήχου surround έχοντας εξόδου γι 'αυτό μπορεί να παίξει μόνο στο 2,1 λειτουργία. Επίσης, η κάρτα δεν υποστηρίζει EAX που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι για την αγορά του υπολογιστή υποστηρίζει. Ένα άλλο θέμα που είχα ήταν η οπτική είσοδο στην κάρτα. Ήμουν σε θέση να πάρετε οποιοδήποτε είδος εξόδου από ηχεία μου όταν θα συνδεθεί και οπτική συσκευή με την κάρτα. Θεωρώ ότι αυτή είναι επισφαλής, λόγω της Vista x64 οδηγών. Επικοινώνησα με την υποστήριξη πελατών αλλά δεν ήταν ουσιαστική βοήθεια. Το λογισμικό που έρχεται με την κάρτα που δεν είναι και εντυπωσιακά σε σύγκριση με το δημιουργικό της σουίτας λογισμικού. Οι επιλογές είναι περιορισμένες και η διάταξη θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Άλλες σκέψεις: Συνολικά πρόκειται για μια αξιοπρεπή κάρτα. Αν ψάχνετε για υψηλότερη ποιότητα ήχου για τη μουσική και ταινίες, θα συστήσει αυτή την κάρτα. Αν σας παιχνίδια είναι δυνατά, θα ήθελα να πάμε με δημιουργικό.
είναι αλήθεια αυτό; αν ναι im βέβαιος ότι αυτή η κάρτα δεν θα είναι κατάλληλα για τις ανάγκες μου. ναι, ποιες είναι οι επιλογές μου; Θέλω ένα thats για gaming.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 13η Μαΐου 2009, 14:29
Διαχειριστής Ομάδα

Default Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου.

SoundBlaster πράγματα είναι αρκετά καλά υποστηρίζεται πιστεύω, είχα την X-Fi άνω άκρο της κάρτας στο παλιό μου desktop και άρεσε.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13η Μαΐου 2009, 14:36
Ομάδα Δωρητών

τυχόν ειδικά ένα;
Old 13η Μαΐου 2009, 16:12
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Hybr! Δ View Post
SoundBlaster πράγματα είναι αρκετά καλά υποστηρίζεται πιστεύω, είχα την X-Fi άνω άκρο της κάρτας στο παλιό μου desktop και άρεσε.
Από πότε; Creative γίνει μια συνειδητή απόφαση να μην υποστηρίζουν πλήρως τις κάρτες ήχου για Vista και απείλησε ένα μέλος του φόρουμ που έγραφε οδηγοί για παιδιά που θα επέτρεπε τις κάρτες για εργασία. Εάν αυτό έχει αλλάξει Θα ήθελα πολύ να μάθω ως το θάνατο σειρά εργάστηκε για την μεγάλη μου XP μηχανή. Από την τελευταία φορά που κοίταξα όμως, Creative ακόμη δεν ήταν πλήρως την υποστήριξη Vista. Αυτό δεν είναι φήμες, αυτή ήταν μια ιστορία σε όλο τον κόσμο. Είμαι έκπληκτος που ποτέ δεν άκουσε γι 'αυτό Υβριδικοί, καλό υλικό τους μετά από μία θεαματική πτώση της VP Εχει τους φόρα και αναφέρεται τόσο σε ένα νήμα DanielK απειλώντας με νομικές ενέργειες σε περίπτωση που θα εξακολουθούσε να βοηθήσει παιδιά με τους οδηγούς που υπέβαλε γραπτώς τις κάρτες ήχου εργασία με Vista. Η Google "Daniel K Creative" και να δούμε τι θα βρείτε ...........

Τυρί, ειδικότερα την τελευταία Κοίταξα, Creative κάρτες ήχου δεν υποστηρίζει surround 5,1 για τα συστήματα λειτουργίας Vista.
Old 13η Μαΐου 2009, 16:23
Ομάδα Δωρητών

i dont τρέχει Vista .... i σχέδιο σχετικά με τη λειτουργία 7, αλλά ποτέ δεν vista. μέχρι τότε τι θα πρέπει να πάρω;
Old 13η Μαΐου 2009, 18:53
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, είναι πραγματικά μόνο Win7 "σταθερές" Vista. Προσωπικά, θα περιμένουμε να δούμε τι Creative κάνει με αυτό. Καθώς μεγάλο μέρος του μεριδίου αγοράς που έχασε, δεν μπορώ να φανταστώ τους λέει, το καλό με Win7 υπερβολικά.

Είμαι έκπληκτος έχετε προβλήματα με το εποχούμενο ήχου, η δική μου είναι μεγάλη για gaming και για την πραγματικά καλή μουσική και ταινίες. Ίσως nVidia έκανε κάτι λίγο διαφορετικό από ό, τι έκανε Gigabyte.

Πέραν αυτού, δεν μπορώ να βοηθήσω. Πέρασα ένα χρόνο που ζητά το ίδιο ερώτημα σε διάφορα φόρουμ, και πραγματικά ποτέ δεν έχεις μια καλή απάντηση ο ίδιος ο λόγος για τον οποίο είναι κολλημένο με τα επί του σκάφους. FYI, είχα έναν θάνατο Pro Gamer ακραία, ή όπως αλλιώς λέγεται, όταν χτίστηκε το σύστημα αυτό. Δεν έτρεξε δεξιά είναι ο τρόπος με τον οποίο έχω στην Creative / DanielK σαπουνόπερα lol.
Old 13η Μαΐου 2009, 19:13
Ομάδα Δωρητών

Είχα την Audigy 4 που μου άρεσε. Αλλά χρειάζομαι κάτι περισσότερο.
Old 13η Μαΐου 2009, 20:40
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν μόλις επισκέφθηκα το Creative φόρουμ και είμαι εξακολουθούμε να βλέπουμε τα ίδια τα ίδια. Παιδιά κάνουν μηνυματοσειρές σχετικά με αυτό ή ότι το πρόβλημα με τους Creative xFi (θάνατοι), και να διατηρήσει το ίδιο τρέχει γύρω. Είναι το άλλο υλικό, είναι εκείνα που αγοράζονται φθηνά ηχεία σας, ect.

Βλέποντας ότι βγήκε με το νέο xFi τιτανίου, είχα ελπίδες ότι θα τεθεί επί του σκάφους. Ένα πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε: από ένα σε ένα τούβλο και κονίαμα κατάστημα κοντά στο σπίτι σας, ότι ο καταναλωτής έχει φιλική πολιτική επιστροφής. Pop το κουτάβι στο φορτίο τους οδηγούς και δείτε αν αυτό δουλεύει. Αν δεν το κάνει, το πάρω πίσω και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Είδα κάποιους ανθρώπους εκεί (δημιουργική φόρουμ) ότι το βήτα οδηγούς για Win7 πραγματοποιούσαν τις κάρτες σε Vista εργασίας δικαιώματος. Αν το κάνουμε αυτό θα ήθελα να μάθω πώς αποδεικνύεται. Αν θέλετε μια πρόταση ενός xFi για να δώσει μια δίνη, θα ήθελα να πω το Τιτανίου (αν έχετε το $ 199), έτσι ώστε να μπορεί να είναι το ινδικό χοιρίδιο lol. Πέραν αυτού, και εκτός από αυτό, επρόκειτο να γίνει σύσταση για τη μία μου xp μηχάνημα, ο xFi ExtremeGamer pro, αλλά μόλις που ελέγχθηκαν και είναι 149. Heck μπορείτε να λάβετε μια έκδοση του τιτανίου για αυτό .. Η xFi Extreme Gamer πηγαίνει για $ 99. Ή αν θέλετε πραγματικά να πάτε ολόκληρο γουρούνι, δοκιμάστε το εξής: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old 18ης Μαΐου 2009, 12:27
Ομάδα Δωρητών

Ή ένα από αυτά τα beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Intel Εποχούμενες Ήχος daz027 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 24 Ιουν 2009 02:12
Δεν μου ήχος από την Intel DG41TY εποχούμενο κάρτα starfish11040 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 7 Ιουν 2009 00:03
Ξέρει κανείς μια πραγματικά καλή κάρτα ήχου περίπου 50 δολάρια; εφευρέτης Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 8 6 Ιουν 2009 10:10
Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; cheesepuff Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 14 9η Μαΐου 2009 20:59
Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου Grumlis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 4ο Σεπ 2008 14:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.