manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card.

Reply

Thread Tools
Old 13 svi 2009, 14:23
Donatorska Grupa

Default Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card.

hi momački. kao što naslov kaže, ja mrzim onboard. to zvuči kao krma izlazili para! njegova me tako ludi i wana flush mrtav klaun niz wc! ne pitaj me što to znači, cuz IDK, Im samo ljut. OK, preko oduška. =) Prvi stvari prvi, mi treba dobar gaming zvučnu karticu, a ne samo ona koja je dobra za glazbu. Bio sam guna get this one

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & page = 3

ali ovaj pregled

Quote:
Pros: Great surround zvuk za filmove i glazbu Awesome reprodukciju.

Cons: Ja uglavnom učiniti tri stvari na mom računalu: igrati igre, slušati glazbu i gledati filmove. Ova kartica je jedino dobro za dvije od njih. Neki od mojih igara ne prepozna karticu kao surround zvučni izlaz pa sam samo 2,1 igrati u modu. Također kartica ne podržava EAX koji gotovo svake računalne igre na tržištu podržava. Drugi problem je bio sam optički ulaz na kartici. Sam bio u mogućnosti da biste dobili bilo kakvu izlaz iz mojih zvučnika kada sam povezan i optičkih uređaja na karticu. Osjećam to je zato što je klimav Vidik x64 vozača. I contacted korisničku podršku, ali nisu puno pomoći. Softver koji dolazi s karticom je također da nije impresivan u usporedbi s kreativnim softvera suite. Opcije su ograničena, a raspored mogao biti i bolji.

Other Thoughts: Sveukupno ovo je pristojan kartice. Ako ste u potrazi za kvalitetniji zvuk za glazbu i filmove, ja bih preporučio ovu karticu. Ako je Vaš gaming forte, JA će ići s kreativni.
je li to istina? ako je tako sigurno im ne bi odgovarala ovoj kartici moje potrebe. tako, što su moje mogućnosti? Treba mi jedan taj za gaming.

My System: Top Secrit

Procesor (i):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memorija:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafička kartica (e):
GTX280
Sound Card:
onboard (za sada)
Tvrdi disk (i):
WD6401AALS WD 640GB
Optički pogon (e):
Kliknite na link u potpis za više
Case / PSU:
Gusar CMPSU-750TX (750 W)
Hlađenje:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Network / Internet:
DSL medij
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (uskoro anyway)
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 13 svi 2009, 14:29
Administrator Group

Soundblaster stvari je prilično dobro podržani Mislim, imao sam X-Fi karticu u gornjem kraju moj stari desktop i ljubio ga.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 svi 2009, 14:36
Donatorska Grupa

bilo koje specifične jedan?
Old 13 svi 2009, 16:12
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Soundblaster stvari je prilično dobro podržani Mislim, imao sam X-Fi karticu u gornjem kraju moj stari desktop i ljubio ga.
Od kada? Creative napravila namjerne odluke ne bi u potpunosti podržati njihove zvučne kartice za Vidik i prijetio član njihovog foruma koji je pisanju drivera za narod koji će dopustiti da karte za rad. Ako ovo je promijenila bih ljubav da zna što su radile odlično fatalnost serije XP na moj stroj. Kao što je posljednji put kad sam gledao, Creative i dalje nije u potpunosti podupire Vista. Ovo nije rekla-kazala, ovo je bila priča širom svijeta. Im 'iznenađen niste čuli za to Hybrid, pakao njihovih dionica nakon plummeted jedan od njihovih VP-a dobila na njihovim forumima i izjavio kako u thread prijeteće DanielK s pravnom postupku, ako je on nastavio da pomognu ukućani out pisanjem vozača koji je napravio njihov sound cards rad sa Vidik. Google "K Kreativni Daniel" i pogledajte što vam ...........

Sir, točnije posljednji vidjeh Creative zvučne kartice ne podržavaju 5,1 surround sustavi na trčanje Vidik.
Old 13 svi 2009, 16:23
Donatorska Grupa

ja dont trčanje vidik .... ja trčanje plan na 7, ali nikada vidik. pa onda ono što bih trebao dobiti?
Old 13 svi 2009, 18:53
Donatorska Grupa

Pa, Win7 zaista samo "fiksni" Vista. Osobno, ja bih čekati da vidite što se Creative ne s njom. Koliko udjela na tržištu kao što su izgubili, ne mogu zamisliti rekavši im je pakao s Win7 previše.

Im 'iznenađen imate problema sa onboard zvuk, moje je veliko za gaming i stvarno dobar za glazbu i filmove. Možda nVidia učini nešto malo drugačije od gigabajt učinio.

Osim toga, ja stvarno ne mogu vam pomoći. Provela sam godinu dana s upitom isto pitanje na nekoliko foruma, i nikad stvarno dobio dobar odgovor sebe to je razlog zašto sam zaglavi sa onboard. Za Vašu informaciju, nisam je Creative fatalnost ekstremnim Gamer Pro, ili bez obzira na to se zove kad sam sagradio ovaj sistem. On nikada nije išla pravo koje je kako sam dobio na Kreativna / DanielK sapunica lol.
Old 13 svi 2009, 19:13
Donatorska Grupa

Imao sam jedan audigy 4 koji sam volio. ali mi treba nešto više.
Old 13 svi 2009, 20:40
Donatorska Grupa

Pa sam samo posjetili Kreativni forumi i ja sam još uvijek isti stari viđenje iste starosti. Narod učiniti niti o ovom problemu, ili da sa svojim Creative xFi (letalitet) i oni držati uzimajući iste stare jurcati. It's your druge hardver, to su oni jeftini zvučnici ste kupili, itd..

Budući da je izašla s novim xFi titan, imao sam se nada da će doći na brodu. Jedna stvar koju mogu učiniti: po jedan u cigle i malter dućan blizu svoje kuće koja je potrošač friendly povratak politike. Pop je štene u učitati upravljačke programe i vidjeti ako to radi. Ako ne, uzmi ga i dobiti natrag svoj novac nazad. Vidjela sam neke ljude tamo (kreativne forumima) da beta drivere za Win7 su izradu kartica u radu Vista desno. Ako to pustiti mene znati kako ispada. Ako želite da se prijedlog o xFi dati kovitlati, rekao bih i Titan (ako imate 199 $), tako da možeš biti zamorac lol. Osim toga, dobro, osim toga, bio sam će preporučiti onaj sam u mojim xp stroj, u xFi ExtremeGamer pro, ali JA pravedan ček i to 149. Pakao možete dobiti verzija Titanij je za to .. The xFi Gamer Extreme vrijedi i za 99 dolara. Ili, ako doista želite ići cijeli svinja, pokušajte ovo: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old 18 svi 2009, 12:27
Donatorska Grupa

Ili jedan od ovih beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1010 PCI audio sučelja: Amazon.co.uk: Elektronika & Foto

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.