kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya.

Reply

Téma eszközök
Old 13. május 2009, 14:23
Donor Group

Default Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya.

Helló srácok. mint a cím mondja, utálom a fedélzeten. Úgy hangzik, mint kakilt jön egy szalma! annak, hogy rám dühös i wana vízöblítős halott bohóc le a WC-vel! ne kérdezze meg, mit jelent ez, cuz IDK, im csak őrült. OK, szellőzőcső vége. =) Először is, kell egy jó Gaming hangkártya, nem csak a jó zenét. Én Guna kap egy

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & page = 3

de ez a felülvizsgálat

Idézet:
Előnyök: Nagy térhatású hang a film és zenei reprodukció awesome.

Konz: Én leginkább ezt a három dolgot a számítógépet: játssz, hallgass zenét és filmeket nézni. Ez a kártya csak jó két ilyen. Egyes játékok nem ismerik fel a kártyát olyan térhatású hang kimeneti úgyhogy csak játszani 2,1 módot. Szintén a kártya nem támogatja az EAX, amely szinte minden játék a számítógép piacon támogat. Egy másik kérdés volt az optikai bemenet a kártyán. Nem tudtam, hogy bármilyen kibocsátás-om hangszórók mikor csatlakozik és az optikai készülék a kártyát. Úgy érzem, ez azért van, mert az ingatag Vista x64 vezetők. Én kapcsolatba ügyfélszolgálati de nem sokat segít. A szoftver, ami a kártya is, nem olyan látványos a kreatív szoftvereket suite. A lehetőségek korlátozottak, és az elrendezést lehetne jobb.

Egyéb gondolatok: Összességében ez egy tisztességes kártya. Ha keres, jobb minőségű hang a zene és filmek, akkor ajánlom ezt a kártyát. Ha az Ön Gaming Forte Inkább kreatív.
Igaz ez? ha igen, im nem biztos a kártya nem megfelelő az én igényeit. igen, mi az én lehetőségeim? Szükségem van egy amit a játék.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Május 13 2009, 14:29
Administrator Group

Soundblaster dolog elég jól támogatta azt hiszem, én egy X-Fi felső kártya régi asztali és szerette.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Május 13 2009, 14:36
Donor Group

Egy olyan különleges?
Old Május 13 2009, 16:12
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Soundblaster dolog elég jól támogatta azt hiszem, én egy X-Fi felső kártya régi asztali és szerette.
Mióta? Creative tett tudatos döntés, hogy teljes mértékben támogassa a hangkártyák Vista és fenyegetett egy tag a fórumot, aki írásban mozgatórugói az emberek, hogy lehetővé tenné, hogy a kártya működik. Ha ez megváltozott, azt szeretném tudni, mint a végzet nagy sorozatban dolgozott én XP gépre. Mivel az elmúlt időben néztem bár Creative még nem volt teljes mértékben támogatja Vista. Ez nem mendemonda, ez volt a világ egész történetet. Meglep, hogy sosem hallottam róla hibrid, fene készletszintjeiket zuhantak, miután az egyik a VP-nak van saját fóruma, és kijelentette, így egy szál fenyegetve DanielK a jogi lépéseket, ha továbbra is segítse az emberek által írásban, hogy a járművezetők tették hangkártyák munka Vista. Google "Daniel K Kreatív" és mit találsz ...........

Sajt, pontosabban az utolsó néztem, Creative hangkártyák nem támogatja 5,1 surround Vista rendszereken fut.
Old Május 13 2009, 16:23
Donor Group

i dont run kilátás .... i terv futó 7, de soha nem kilátás. Akkor mit kéne kapni?
Old Május 13 2009, 18:53
Donor Group

Nos, Win7 tényleg csak a "rögzített" Vista. Személy szerint azt várom, hogy mit csinál a Creative vele. Mivel sok piaci részesedést veszítettek, nem tudom elképzelni őket, mondván, a fene az Win7 is.

Meglep, problémád van a fedélzeten egészséges, az enyém is jó játék és nagyon jó a zene és a filmek. Lehet, hogy volt valami nVidia egy kicsit más, mint a Gigabyte tette.

Más, mint, hogy nem tudok igazán segíteni. Töltöttem egy évet kérdezi ugyanazt a kérdést többször, fórumok, és soha nem lett igazán jó a válasz, amelyet magam is, miért ragadtak a fedélzeten. FYI, már van egy Creative halálozási Pro szélsőséges Gamer, vagy bármi is hívják, mikor épült ez a rendszer. Soha nem futott jobb ami van, hogyan került a Creative / DanielK szappanopera lol.
Old Május 13 2009, 19:13
Donor Group

Volt egy Audigy 4, amit szeretett. de kell még valamit.
Old Május 13 2009, 20:40
Donor Group

Hát én csak meglátogatta a Creative fórumok és még most is látni a régi régi. Folks do threads erről, illetve, hogy probléma van a Creative xFi (halálozási) és folyamatosan kapok a régi fut körbe. Ez a többi hardvert, akkor ezek a hangszórók olcsó vásárolt, ect.

Látván, hogy jött ki, hogy az új xFi titán, azt reméli, hogy akkor jön a fedélzeten. Az egyik dolog, amit tudsz: az egyik a tégla és habarcs tárolni a ház közelében, amelyet a fogyasztó barát visszatér politika. Pop, a kiskutya a terhelés a vezetők és nézd meg, hogy működik. Ha nem, akkor vissza, és megkapja a pénzt vissza. Láttam ott néhány ember (a kreatív fórum), hogy a béta illesztőprogramok Win7 volt, hogy a kártyák Vista munkája van. Ha mégis, hogy let me know how kiderül. Ha a javaslatot a xFi, hogy magával ragad, azt mondják, a Titán (ha a $ 199), így lehet a tengerimalac lol. Más, mint, hogy más is, mint, hogy azt akartam ajánlani az egy van az én xp-gép, a xFi ExtremeGamer pro, de én csak azt ellenőrizték, és a 149. Heck kaphat változatban a Titán, hogy .. A xFi Extreme Gamer megy a 99 $. Vagy ha tényleg akarok menni egész disznó, próbálja meg ezt: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old Május 18 2009, 12:27
Donor Group

Vagy egy ilyen beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1010 PCI audio interfész: Amazon.co.uk: Electronics & Photo

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Intel Onboard Sound daz027 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 24. június 2009 02:12
Nem az én Intel DG41TY fedélzeti kártya starfish11040 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 7. június 2009 00:03
Tudja valaki, egy nagyon jó hangkártya mintegy 50 $? feltaláló Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 6. június 2009 10:10
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya Grumlis Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 4. Sep 2008 14:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.