פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול.

Reply

שרשרת כלים
Old 13 במאי 2009, 14:23
קבוצת תורמים

Default Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול.

היי חבר 'ה. כמו הכותרת אומרת, אני שונא onboard. זה נשמע כמו בית אחרה יוצא קש! את עושה לי כל כך אני כועס wana טפוף מת ליצן למטה בשירותים! dont שאל אותי מה זה אומר, דודן IDK, IM פשוט מטורף. בסדר, פרצה מחדש. =) ראשונה דברים הראשון, אני צריך כרטיס קול משחק טוב, לא רק אחד זה טוב למוסיקה. הייתי guna לקבל את זה

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & Page = 3

אך בסקירה זו

ציטוט:
Pros: הקף מצויין עבור סרטים ו קול מדהים מוזיקה רביה.

Cons: אני בעיקר עושה שלושה דברים על המחשב שלי: לשחק במשחקים, להאזין למוסיקה ולצפות בסרטים. כרטיס זה רק טוב בשביל שני אלה. חלק מהמשחקים שלי לא מזהה את כרטיס הקול כבעל להקיף פלט אז אני יכול לשחק רק ב 2.1 מצב. כמו כן הכרטיס אינו תומך EAX שבו כמעט כל המשחק על המחשב תומך בשוק. בעיה נוספת היתה לי היה אופטי קלט על הכרטיס. אני לא יכול היה לקבל כל סוג של פלט מן הדוברים שלי כאשר אני מחובר ואת מכשיר אופטי על הכרטיס. אני מרגיש את זה כי הוא לא יציב של Vista x64 הנהגים. אני יצר קשר עם תמיכת לקוחות, אבל הם לא ממש עוזרים. התוכנה שמגיע עם הכרטיס הוא גם לא כל כך מרשימים לעומת יצירתי של חבילת התוכנה. האפשרויות הן מוגבלות ואת פריסת יכול להיות טוב יותר.

אחר מחשבות: בסך הכל מדובר הגון כרטיס. אם אתה מחפש איכות צליל גבוהה יותר עבור מוזיקה וסרטים, אני ממליץ הכרטיס. אם המשחק שלך הוא חזק, הייתי הולך עם יצירתי.
זה נכון? אם כן זה לא בטוח IM כרטיס החליפה שלי היה צריך. אז מה האפשרויות שלי? אני צריך אחד עבור thats המשחקים.

המערכת שלי: למעלה Secrit

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
לוח האם:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
זיכרון RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
כרטיס מסך (S):
GTX280
כרטיס קול:
onboard (לעת עתה)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
כונן אופטי (S):
לחץ על הקישור חתימה לפרטים
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Watt)
Cooling:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm הרובה
רשת / אינטרנט:
DSL בינוני
צג (S):
30 אינץ '2650x1600 (בקרוב בכל אופן)
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 13 במאי 2009, 14:29
מנהל קבוצת

SoundBlaster דברים הוא תומך די טוב, אני חושב, היה לי X-Fi של הדף סוף כרטיס שולחן העבודה הישן שלי אהב את זה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 במאי 2009, 14:36
קבוצת תורמים

כל אחד ספציפי?
Old 13 במאי 2009, 16:12
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Hybr! ד View Post
SoundBlaster דברים הוא תומך די טוב, אני חושב, היה לי X-Fi של הדף סוף כרטיס שולחן העבודה הישן שלי אהב את זה.
ממתי? הקריאייטיב נעשה מכוונת ההחלטה לא תומך באופן מלא על כרטיסי קול עבור Vista ואיים חבר הפורום שלהם שהיה בכתב נהגים עבור אנשים שיאפשר את כרטיסי לעבוד. אם זה השתנה הייתי אוהב לדעת שכן הרוגים בסדרת עבד נהדר על המחשב שלי XP. עד הפעם האחרונה הסתכלתי אבל עדיין לא היה יצירתי תמיכה מלאה Vista. זה לא שמועה, זה היה סיפור בעולם. אני מופתע שאתה בחיים לא שמעתי על זה Hybrid, לעזאזל את המניה לאחר plummeted אחד יש את סמנכ"ל על פורומים סיפר זאת התגובה מאיים DanielK עם פעילות משפטית אם הוא המשיך לסייע אנשים על ידי כתיבת נהגים שעשה את כרטיסי קול לעבוד עם Vista. גוגל "דניאל ק יצירתי" ולראות מה אתה מוצא ...........

גבינה, ליתר דיוק האחרון הסתכלתי, Creative כרטיסי קול לא תומך ב 5.1 הקף מערכות להופיע Vista.
Old 13 במאי 2009, 16:23
קבוצת תורמים

i dont להריץ Vista .... אני מתכנן להופיע ב 7, אבל לא Vista. אז מה אני אמור לקבל?
Old 13 במאי 2009, 18:53
קבוצת תורמים

ובכן, הוא באמת רק Win7 "קבוע" Vista. אישית, הייתי לחכות לראות מה יצירתי עושה עם זה. עד כמה השוק כפי שהם איבדו, אני לא יכול לדמיין אותם אומרים, לעזאזל עם Win7 מדי.

אני מופתע אתה נתקל בבעיות עם הקול המשולב ללא פעיל, שלי הוא נהדר עבור המשחקים ואת באמת טוב מוזיקה וסרטים. אולי nvidia עשה משהו קצת שונה Gigabyte עשה.

חוץ מזה, אני ממש לא יכול לעזור לך. אני ביליתי שנה שואל את אותה שאלה על כמה פורומים, ואף פעם לא באמת יש לי תשובה טובה לעצמי וזה למה אני תקועה עם onboard. לידיעתך, עשיתי שיהיה יצירתי הרוגים Pro Gamer קיצוני, או מה שזה נקרא כשאני בנוי מערכת זו. זה לא שהוא רץ ימינה איך הגעתי לתוך היצירה / DanielK סבון לאופרה LOL.
Old 13 במאי 2009, 19:13
קבוצת תורמים

היה לי על Audigy 4 אשר אהבתי. אבל אני צריך משהו יותר.
Old 13 במאי 2009, 20:40
קבוצת תורמים

ובכן, אני רק ביקר היצירה פורומים אני עדיין רואה את אותו אותו. חברים פתילים לעשות לגבי זה או שיש בעיה עם יצירתיות xFi (הרוגים) וגם הם שומרים מקבל את אותו לרוץ. זה אחר החומרה שלך, זה זול לאלה הדוברים קנית, ect.

לראות כי הם יצאו עם זה חדש xFi טיטן, היו לי תקוות שהם יבואו על הסיפון. דבר אחד שאתה יכול לעשות: אחד בבית לבנים ו מרגמה חנות ליד הבית שלך, כי יש להחזיר מדיניות ידידותית לצרכן. אבא של גור ב, לטעון את מנהלי ההתקנים, ולראות אם זה עובד. אם לא, לקחת את זה ולקבל בחזרה את הכסף שלך בחזרה. ראיתי כמה אנשים שם (יצירתי הפורומים) כי נהגים Beta עבור Win7 היו לבצע את הכרטיסים Vista הזכות לעבוד. אם אתה עושה את זה תודיעי לי איך זה מתברר. אם אתה רוצה הצעה של xFi לתת להסתובב במהירות, הייתי אומר את טיטן (אם יש לך $ 199), כך שאתה יכול להיות קביה LOL. חוץ מזה, גם חוץ מזה, אני הולך להמליץ על אחד יש לי את המחשב XP, את xFi ExtremeGamer מקצועית, אבל אני פשוט בדק וזה 149. לעזאזל אתה יכול לקבל את הגירסה של טיטן בשביל זה .. את הולכת xFi אקסטרים Gamer עבור $ 99. או אם אתה באמת רוצה ללכת עד הסוף, נסה את זה: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old 18 במאי 2009, 12:27
קבוצת תורמים

או אחד מאלה beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio דלתא 1010 בממשק PCI Audio: Amazon.co.uk: אלקטרוניקה & תמונה

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.