mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 13, 2009, 14:23
Donorų grupės

Default Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card.

Hi guys. kaip ir pavadinimas sako, I hate laive. Tai skamba kaip perdimas išeina šiaudų! jos mane taip mad i wana praplaukite mirę klounas, nustatantis tualetas! dont ask me, ką tai reiškia, cuz IDK, im just mad. Gerai, ventiliacijos virš. =) Pirma dalykus, man reikia gero žaidimo garso korta, ne tik vienas, kad tai gera muzika. buvau Guna get this one

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & page = 3

tačiau ši peržiūra

Citata:
Argumentai "už": Puikus garsas filmų ir puiki muzika reprodukcija.

Trūkumai: Aš iš esmės padaryti tris dalykus mano kompiuteryje: žaisti žaidimus, klausytis muzikos ir žiūrėti filmus. Ši kortelė galioja tik dvi iš jų. Kai mano žaidimų nepažino kortelę turintys erdvinio garso išėjimo, kad galėčiau žaisti tik 2.1 režimu. Taip pat korta nepalaiko eax kuris beveik kiekvienas kompiuterių rinkoje žaidimas palaiko. Kitas klausimas, aš turėjau buvo optinis įėjimas į kortelę. Aš negalėjo gauti jokios rūšies produkcijos iš mano kolonėlės, kai prijungtas ir optinis prietaisas kortelė. Manau, tai yra dėl Shaky Vista "x64 tvarkykles. Aš kreipėsi į klientų aptarnavimą, tačiau jie nebuvo daug padėti. Programinę įrangą, kuri ateina kartu su kortele taip pat nėra įspūdingi, kad palyginus su "Creative" programinės įrangos komplektą. Galimybės yra ribotos ir išdėstymas galėtų būti geriau.

Kitos mintys Apskritai tai geras kortelė. Jeigu Jūs ieškote aukštesnės kokybės garsą, muzikos ir filmų, aš norėčiau rekomenduoti šią kortelę. Jei žaidimo Jūsų Forte, noriu eiti su kūrybos.
Ar tai tiesa? If so im not sure this kortelė tiktų mano poreikius. so, what are my options? I need one thats žaidimų.

Mano sistema: Top Secrit

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM atmintis:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (-ai):
GTX280
Garso plokštė:
laive (dabar)
Kietasis diskas (-ai):
WD6401AALS WD 640GB
Optical Drive (s):
Paspauskite nuorodą parašo daugiau
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Aušinimas:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm šautuvas
Tinklas / Internetas:
DSL vidutinio
Monitorius (-ai):
30 colių 2650x1600 (netrukus anyway)
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Gegužė 13, 2009, 14:29
Administrator Grupė

SoundBlaster medžiaga yra gana gerai palaikomi Manau, turėjau X-Fi viršūnėje kortelė my old desktop ir pamilti jį.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 13, 2009, 14:36
Donorų grupės

konkrečių viena?
Old Gegužė 13, 2009, 16:12
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Hybr! D View Post
SoundBlaster medžiaga yra gana gerai palaikomi Manau, turėjau X-Fi viršūnėje kortelė my old desktop ir pamilti jį.
Nuo kada? Creative padarė sąmoningai nusprendė ne visiškai remti jų skirtas garso korteles, Vista "ir grėsmė iš savo forumo narys, kuris buvo raštu vairuotojų žmonės, kurie leistų korteles dirbti. Jei tai pasikeitė norėčiau žinoti, kaip Fatality serija dirbo Didžiosios mano XP, aparatas. Kalbant apie paskutinį kartą, aš mačiau, nors, Creative dar nebuvo visapusiškai remti Vista. Tai ne gandai, tai buvo pasaulio istoriją. Aš jus nustebino, niekada apie tai girdėjote hibridą, gi jų atsargos sumažėjo dėl vieno po jų V.'s Got jų forumuose ir pareiškė, kad į siūlus pavojinga DanielK teisinių veiksmų, jei jis ir toliau padėti žmonės atlieka raštu tvarkykles padarė savo garso plokštės darbo su Vista. "Google" Daniel K Creative "ir pamatyti, kas jums rasti ...........

Sūris, tiksliau paskutinis aš mačiau, Creative garso plokštės būtų nepalaiko 5.1 surround dėl kompiuterių sistemos Vista.
Old Gegužė 13, 2009, 16:23
Donorų grupės

I dont run vista .... aš planą rodyti 7, bet niekada Vista. tai kas tada aš turėčiau gauti?
Old Gegužė 13, 2009, 18:53
Donorų grupės

Na, Win7 tikrai tik "fixed" Vista ". Personally, I would wait pamatyti ką Creative veikia su juo. Kiek rinkos dalis, nes jie prarado, aš negaliu įsivaizduoti, sakydamas jiems, su Win7 gi per.

Aš nustebęs turite problemų su onboard garsas, mano didelis žaidimų ir tikrai gera muzika ir filmus. Gal nVidia padarė kažką šiek tiek kitoks nei Gigabyte ir padarė.

Išskyrus, kad mes negalime jums padėti. Dirbau metus klausia to paties klausimo apie keletą forumų, ir niekada iš tikrųjų gavo gerą atsakyti pats, todėl aš pakimba su borto. FYI, I Did turi Creative Fatality Pro Extreme Gamer, ar kokia tai vadinama, kai pastatė šią sistemą. Jis niekada vyko teisė, kuri yra, kaip aš ant Creative / DanielK muilo opera lol.
Old Gegužė 13, 2009, 19:13
Donorų grupės

turėjau Audigy 4, kuri man patiko. bet man reikia kažko daugiau.
Old Gegužė 13, 2009, 20:40
Donorų grupės

Na aš tiesiog aplankė Creative forumuose ir aš vis dar matyti sena sena. Folks do temas apie viena ar kita problema su savo kūrybinį xfi (mirties atvejis), ir jie nuolat ateina tas pats senas run around. It's your kitos įrangos, tai tie pigūs garsiakalbiai pirkote, ect.

Matyti, kad jie išėjo su tuo nauju xfi Titano, turėjau tikisi jie atvykti į laivą. Vienas dalykas, kurį gali padaryti: vienas prie plytų ir skiedinio parduotuvėje šalia jūsų namų, kad yra vartotojui draugiška grąžinimo politikos. Pop šuniuką ir, krovinių vairuotojus ir pamatyti, ar ji veikia. Jei jis nėra, ją priimti atgal ir atgauti pinigus. Aš mačiau kai ten žmonės (kūrybinė forumuose), kad beta tvarkykles Win7 darė "Vista" darbo teisė korteles. Jei jums tai duok man žinoti, kaip ji pasirodo. Jei norite apie xfi pasiūlymą suteikti sūkurys, sakyčiau Titano (jei turite $ 199), kad jums gali būti kiaulyčių lol. Išskyrus, kad gerai, išskyrus, kad man buvo ketinama rekomenduoti vieną turiu mano XP, aparatas, xfi ExtremeGamer Pro, bet aš tik patikrinta ir jos 149. Heck galite gauti iš "Titano versija, kad .. Xfi Extreme Gamer išeina už $ 99. Arba, jeigu jūs tikrai norite pereiti visą šernas, pabandykite: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old Gegužė 18, 2009, 12:27
Donorų grupės

Arba viena iš šių beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1.010 PCI Audio Interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Intel borto Garsas daz027 Sound, Speakers & MP3 Players 1 Birželis 24, 2009 02:12
Ne mano Intel DG41TY Borto kortelė garso starfish11040 Sound, Speakers & MP3 Players 0 7 birželis 2009 00:03
Ar kas nors žino tikrai gera garso korta apie 50 dolerių? išradėjas Sound, Speakers & MP3 Players 8 6 birželis 2009 10:10
Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 gegužė 2009 20:59
Ne mano pc garso ... Borto ar PCI garso plokštė Grumlis Sound, Speakers & MP3 Players 6 Rugsėjis 4, 2008 14:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.