mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Im Fead Līdz ar Onboard Sound. NEED Good Gaming Sound Card.

Reply

Thread Tools
Old Maijs 13, 2009, 14:23
Donors Group

Default Im Fead Līdz ar Onboard Sound. NEED Good Gaming Sound Card.

hi guys. kā virsraksts norāda, i hate kuģa. Tas izklausās poop iznāks salmu! tā padara mani tik traks i wana flush miris klauns paredz tualetes! dont ask me to, ko tas nozīmē, cuz IDK, im tikai mad. Labi, vent over. =) Pirmajām lietām, pirmkārt, man vajag labu spēļu skaņas karti, ne tikai viens, kas ir laba mūzika. i bija Guna get this one

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & Page = 3

bet šis pārskats

Quote:
Pros: Great surround sound movies un laba mūzika reproducēšanu.

Cons: I galvenokārt darīt trīs lietas manā datorā: spēlēt spēles, klausīties mūziku un skatīties filmas. Šī karte ir tikai par labu diviem no tiem. Daži no maniem spēles neatzīst karti par tādu surround skaņas izejas, lai es varētu tikai būt 2,1 režīmā. Arī karte neatbalsta EAX kas gandrīz katru spēli uz datora tirgus atbalsta. Vēl viens jautājums man bija optiskā ievadi kartes. Es nevarēju iegūt jebkāda veida produkciju no manas speakers, kad es saistītas un optisko ierīci karti. Man šķiet, tas ir tādēļ, drebošs Vista x64 draiveri. Es sazināties ar klientu atbalsta dienestu, taču tās nebija daudz palīdzēt. Programmatūra, kas nāk ar karti arī nav tik iespaidīgs salīdzinājumā ar radošu programmatūras komplekts. Iespējas ir ierobežotas un izvietojums varētu būt labāk.

Citas domas: Kopumā šī ir pienācīga karti. Ja jūs meklējat augstākas kvalitātes skaņu mūziku un filmas, es ieteiktu šo karti. Ja spēļu ir jūsu forte, es gribētu iet ar radošiem.
tas ir taisnība? ja tā im neesat pārliecināts šo karti būtu piemēroti manām vajadzībām. tā, kādi ir varianti? man tas ir nepieciešams thats spēļu.

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 13, 2009, 14:29
Administrator Group

SoundBlaster stuff ir diezgan labi atbalsta es domāju, man bija X-Fi augšgalā karte manu veco darbvirsmu un mīlēja to.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 13, 2009, 14:36
Donors Group

jebkuru īpašu one?
Old Maijs 13, 2009, 16:12
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Hybr! D View Post
SoundBlaster stuff ir diezgan labi atbalsta es domāju, man bija X-Fi augšgalā karte manu veco darbvirsmu un mīlēja to.
Kopš kura laika? Creative kas apzinātu lēmumu nav pilnībā atbalstīt to skaņas kartes uz Vista un piedraudēja loceklis savu forumu, kas rakstīja vadītājiem par ļaudīm, kas ļautu kartes darbu. Ja tas ir mainījis es labprāt vēlētos zināt, kā bojā sērija strādājis liels par manu XP datorā. Tā kā pēdējā laikā man izskatījās gan, Creative vēl nebija pilnībā atbalstot Vista. Tas nav baumas, tas bija visā pasaulē stāsts. Es esmu pārsteigts, jūs nekad nav dzirdējuši par to Hybrid, heck to krājumi strauji samazinājās pēc tam, kad viens no viņu VP's got to forumu un paziņoja, lai ar diegu draudot DanielK ar prasību tiesā, ja viņš turpināja palīdzēt ļaudīm, ko rakstveidā vadītājiem, kas izteica savu skaņas kartes darbs ar Vista. Google "Daniel K Creative", un redzēt, kas jums atrast ...........

Siers, precīzāk Beidzot es izskatījās, Creative skaņas kartes kas neatbalsta 5,1 surround par sistēmas, kas darbojas Vista.
Old Maijs 13, 2009, 16:23
Donors Group

i dont palaist vista .... Es plānoju tekošo 7, bet nekad vista. Tātad, ko man vajadzētu saņemt?
Old Maijs 13, 2009, 18:53
Donors Group

Labi, Win7 tiešām ir tikai "fiksētu" Vista. Personīgi es būtu jāgaida, lai redzētu Creative tas ar to. Tik daudz tirgus daļa, jo tie zaudēja, es nevaru iedomāties viņus sakot, heck ar Win7 too.

Es esmu pārsteigts, Jums ir problēmas ar borta skaņa, manī ir liela spēļu un patiešām labu mūziku un filmas. Varbūt nVidia bija kaut kas nedaudz atšķiras no Gigabyte izdarīja.

Kas nav, es nevaru tiešām jums palīdzēt. Es pavadīju gadu lūdzot pašu jautājumu vairākos forumos, un nekad patiešām ieguva labu atbildi pats, kas ir iemesls, kāpēc es iestrēdzis ar kuģa. FYI, I DID ir Creative FATALITY Pro galējās Gamer, vai kāds to sauc, kad es uzbūvēta šajā sistēmā. Tā nekad nav ilga tiesības, kas ir kā Man uz Creative / DanielK ziepju opera lol.
Old Maijs 13, 2009, 19:13
Donors Group

Man bija Audigy 4, kas man patika. bet man vajag kaut ko vairāk.
Old Maijs 13, 2009, 20:40
Donors Group

Nu es tikko apmeklēja Creative forumus, un es esmu vēl redzēt pats vecais pats vecais. Folks do pavedieni par šo vai šo problēmu ar savu radošo xfi (mirstība), un tie regulāri saņemt pats vecais palaist apkārt. Tas ir jūsu datortehniku, tas ir kas lēts runātāji esat nopircis, ect.

Redzot, ka viņi iznāca ar jaunajiem xfi Titanium, man bija cerības viņi nāk uz kuģa. Viena lieta, ko jūs varētu darīt: pa vienam ķieģeļu un javas veikalā netālu no savas mājas, kas patērētājam draudzīgu atgriešanās politiku. Pop kucēns in, kravas transportlīdzekļu vadītāju un redzētu, vai tā darbojas. Ja tā nenotiek, nogādājiet to atpakaļ un saņemt savu naudu atpakaļ. Es redzēju dažas tur cilvēki (radošo forumos), ka beta vadītājiem Win7 vērojams Vista strādā labi kartes. Ja jums, kas ļauj man zināt, kā izrādās. Ja jūs vēlaties ieteikumu xfi dot virpuli, es teiktu, Titanium (ja jums ir 199 $), lai Jūs varētu jūrascūciņu lol. Kas nav labi, izņemot, es gatavojas ieteikt man ir mana xp mašīna, xfi ExtremeGamer pro, bet es tikai pārbaude, un tas ir 149. Heka Jūs varat saņemt versiju Titanium šajā .. Xfi Extreme Gamer iet uz 99 $. Vai jūs tiešām vēlaties iet viss vepris, mēģiniet šo: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old Maijs 18, 2009, 12:27
Donors Group

Vai viena no šīm beauts:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1.010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Elektronika & Photo

Mana sistēma: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM Operatīvā atmiņa:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.