menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta.

Reply

Thread Tools
Old 13. mája 2009, 14:23
Darcu Skupina

ahoj kluci. ako názov hovorí, nesnáším palube. Vyzerá to, že z toho Kaden chleba, ktorá je slamovo! jej abych tak naštvaný i wana splachovacími mŕtveho klauna do záchodu! dont zeptat mě, co to znamená, cuz IDK, im prostě šílený. OK, vetracie nad. =) Prvé veci prvé, potrebujem dobré herné zvukovú kartu, nie len jeden, že je dobré pre hudbu. Bol som guna si túto

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & page = 3

ale toto preskúmanie

Citácia:
Výhody: Veľkej surroundový zvuk pre filmy a úžasnej hudby reprodukciu.

Nevýhody: I to hlavne tri veci na mojom počítači: hrať hry, počúvať hudbu a sledovať filmy. Táto karta je len dobrá pre dva z nich. Niektorí z mojich hrách nie sú rozpoznať kartu s výstupom priestorového zvuku, aby som mohol hrať len v režime 2.1. Tiež karty nepodporuje EAX, ktorý takmer každá hra na počítači trhu podporuje. Ďalší problém som bol optický vstup na kartu. Bol som schopný dostať akýkoľvek druh výstupu z mojich reproduktorov, keď som pripojený a optických prístrojov a zariadení na karte. Mám pocit, je to preto, ze vratkých Vista x64 ovládače. I kontaktovať zákaznícku podporu, ale neboli moc pomáhajú. Softvéru, ktorý je dodávaný s kartou taktiež nie je pôsobivá, že v porovnaní s kreatívne software suite. Možnosti sú obmedzené a usporiadanie by mohlo byť lepšie.

Iné myšlienky: Celkovo sa jedná o dôstojnej karty. Ak máte záujem o vyššiu kvalitu zvuku pre hudbu a filmy, by som odporučiť túto kartu. Ak je vaše herné forte, já bych šel s kreatívne.
je to pravda? Ak áno, im nie istý touto kartou by vyhovoval mojim potrebám. áno, aké sú moje možnosti? I Need to je jedno pre hranie.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 13. mája 2009, 14:29
Administrátor Skupina

SoundBlaster tak je docela dobre podporovaná Myslím, že som mal X-Fi hornej kartu v mojom starom počítači a miloval ju.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13. mája 2009, 14:36
Darcu Skupina

žiadne konkrétne jeden?
Old 13. mája 2009, 16:12
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Hybr! D View Post
SoundBlaster tak je docela dobre podporovaná Myslím, že som mal X-Fi hornej kartu v mojom starom počítači a miloval ju.
Od kedy? Creative urobili zámerné rozhodnutie nebola plne podporovať ich zvukové karty pre Vista a hrozí členom ich fórum, ktoré bolo písanie ovládačov pre ľudí, ktoré by umožnili kariet do práce. Ak sa to má zmeniť rád by som vedieť, ako je ta osudovost série pracoval veľký XP na mojom stroji. Od minule som sa díval keď Creative zatiaľ nebola plne podporujúce Vista. To nie je z druhej ruky, to bolo na celom svete príbehu. Som prekvapený, že nikdy nepočul o to Hybridné, kruci ich zásoby prudko klesli potom, čo jeden z ich VP má na svojich fórach a uviedol tak do vlákno ohrozujúce Danielka so žalobou, ak mu naďalej pomáhajú ľudia, ktoré písanie ovládačov, ktoré sa ich zvukové karty práca s Vista. Google "Daniel K Creative" a vidieť, čo nájdete ...........

Syr, konkrétne posledný som videl, Creative zvukové karty by nemala podporu 5,1 surroundový bežiace na systémoch Vista.
Old 13. mája 2009, 16:23
Darcu Skupina

i dont Beh priehľad .... aj plán na bežiaci 7, ale nikdy priehľad. A tak to, čo mám?
Old 13. mája 2009, 18:53
Darcu Skupina

No, Win7 je naozaj len "pevné" Vista. Osobne by som sa dočkať, čo Creative sa s ním. Rovnako ako ich podiel na trhu, stratil sa, ale nemôžem si predstaviť im říkal, sakra s Win7 taky.

Som prekvapený, máte problémy s palubný zvuk, môj je skvelý pre hranie hier a naozaj dobré pre hudbu a filmy. Možná nVidia niečo trochu inak, ako Gigabyte urobil.

Iné, než to, že nemůžu naozaj pomôže. Som strávil rok žiadajú rovnaká otázka na niekoľko fór, a nikdy vlastne dostal dobrú odpoveď sám čo je dôvod, prečo som sa prilepil na palube. Fyi, I DID mať Creative osudovost Pre extrémne Gamer, alebo čo to je, keď som postavený tento systém. Nikdy běžel právo, ktoré je, ako som na Creative / Danielka mydlová opera lol.
Old 13. mája 2009, 19:13
Darcu Skupina

som mal Audigy 4, ktoré som miloval. , Ale aj potreba niečo viac.
Old 13. mája 2009, 20:40
Darcu Skupina

Tak som navštívil Creative fór a já jsem viděl stále rovnaké staré rovnaký starý. Ľudí so závitmi alebo že o tomto probléme so svojimi Creative xFi (osudovost) a sú neustále rovnaké staré pobehovať. Je to vaša ďalší hardware, je to tých lacných reproduktorov vás kúpil, ect.

Vzhľadom k tomu, že prišli s tým novým xFi titán, som nádej, že by sa na palube. Jedna vec, ktorú by ste mohli robiť: jeden na tehlu a maltu skladovať v blízkosti svojho domu, ktorý má spotrebiteľovi priateľské vráti politiky. Pop šteňa v nahrať ovládače a zistiť, či to funguje. Ak sa tak nestane, vezmite ju späť a dostať svoje peniaze späť. Videl som niekoľko ľudí tam (tvorivé fórach), že beta ovládače pre Win7 bolo čo kariet Vista prácu právo. Ak tak urobíte, aby mi dal vedieť, ako sa ukazuje. Ak chcete, aby návrh na xFi dať vieru, povedal by som, že titánu (ak máte $ 199), takže by mohol byť morča lol. Iné, než to, že aj iné, než to, že som šiel odporučiť ten som v mojom xp stroj, na xFi ExtremeGamer pre, ale som kontrolovaný a je to 149. Heck môžete získať verziu z titánu pre tento .. V xFi Extreme Gamer jede za 99 dolárov. Alebo ak si naozaj chcete ísť celej ošípanú, skúste toto: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.