мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 сви 2009, 14:23
Донаторска Група

Default Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард.

бок момачки. као што наслов каже, ја мрзим онбоард. то звучи као Крма излазили пара! његова ме тако луди и уана флусх мртав клаун низ уц! не питај ме шта то значи, цуз ИДК, Им само љут. ОК, преко одушка. =) Први ствари први, ми треба добар гаминг звучну картицу, а не само она која је добра за музику. Био сам гуна гет тхис оне

хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...ыуордс) & паге = 3

али овај преглед

Куоте:
Прос: Греат сурроунд звук за филмове и музику Ауесоме репродукцију.

Цонс: Ја углавном учинити три ствари на мом рачунару: играти игре, слушати музику и гледати филмове. Ова картица је једино добро за две од њих. Неки од мојих игара не препозна картицу као сурроунд звучни излаз па сам само 2,1 играти у моду. Такође картица не подржава ЕАКС који готово сваке рачунарске игре на тржишту подржава. Други проблем је био сам оптички улаз на картици. Сам био у могућности да бисте добили било какву излаз из мојих звучника када сам повезан и оптичких уређаја на картицу. Осјећам то је зато што је климав Видик кс64 возача. И цонтацтед корисничку подршку, али нису пуно помоћи. Софтвер који долази са картицом је такође да није импресиван у поређењу са креативним софтвера суите. Опције су ограничена, а распоред могао да буде и бољи.

Отхер тхоугхтс: Свеукупно ово је пристојан картице. Ако сте у потрази за квалитетнији звук за музику и филмове, ја бих препоручио ову картицу. Ако је ваш гаминг форте, ЈА ће ићи с креативни.
је ли то истина? ако је тако сигурно им не би одговарала овој картици моје потребе. тако, што су моје могућности? Треба ми један тај за гаминг.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 13 сви 2009, 14:29
Администратор Гроуп

Соундбластер ствари је прилично добро подржани Мислим, имао сам Кс-Фи картицу у горњем крају мој стари десктоп и љубио га.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 13 сви 2009, 14:36
Донаторска Група

било које специфичне један?
Old 13 сви 2009, 16:12
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Хыбр! Д View Post
Соундбластер ствари је прилично добро подржани Мислим, имао сам Кс-Фи картицу у горњем крају мој стари десктоп и љубио га.
Од када? Цреативе направила намјерне одлуке не би у потпуности подржати њихове звучне картице за Видик и претио члан њиховог форума који је писању драјвера за народ који ће допустити да карте за рад. Ако ово је променила бих љубав да зна шта су радиле одлично фаталност серије КСП на мој машина. Као што је последњи пут кад сам гледао, Цреативе и даље није у потпуности подупире Виста. Ово није рекла-казала, ово је била прича широм света. Им 'изненађен нисте чули за то Хыбрид, пакао њихових дионица након плумметед један од њихових ВП-а добила на њиховим форумима и изјавио како у тхреад пријетеће ДаниелК с правном поступку, ако је он наставио да помогну хоусефолд оут писањем возача који је направио њихов соунд цардс рад са Видик. Гоогле "К Креативни Даниел" и погледајте шта вам ...........

Сир, тачније посљедњи видјех Цреативе звучне картице не подржавају 5,1 сурроунд системи на трчање Видик.
Old 13 сви 2009, 16:23
Донаторска Група

ја донт трчање видик .... ја трчање план на 7, али никада видик. па онда оно што бих требао добити?
Old 13 сви 2009, 18:53
Донаторска Група

Па, Уин7 заиста само "фиксни" Виста. Лично, ја бих чекати да видите што се Цреативе не са њом. Колико удела на тржишту као што су изгубили, не могу замислити рекавши им је пакао с Уин7 превише.

Им 'изненађен имате проблема са онбоард звук, моје је велико за гаминг и стварно добар за музику и филмове. Можда НВИДИА учини нешто мало другачије од гигабајт учинио.

Осим тога, ја стварно не могу вам помоћи. Провела сам годину дана са упитом исто питање на неколико форума, и никад стварно добио добар одговор себе то је разлог зашто сам заглави са онбоард. За Вашу информацију, нисам је Цреативе фаталност екстремним Гамер Про, или без обзира на то се зове кад сам саградио овај систем. Он никада није ишла право које је како сам добио на Креативна / ДаниелК сапунице лол.
Old 13 сви 2009, 19:13
Донаторска Група

Имао сам један аудигы 4 који сам волио. али ми треба нешто више.
Old 13 сви 2009, 20:40
Донаторска Група

Па сам само посетили Креативни форуми и ја сам још увек исти стари виђење исте старости. Народ учинити нити о овом проблему, или да са својим Цреативе ксФи (леталитет) и они држати добивање исте старе јурцати. Ит'с ыоур друге хардвер, то су они јефтини звучници сте купили, итд.

Будући да је изашла са новим ксФи Титан, имао сам се нада да ће доћи на броду. Једна ствар коју могу да урадим: по један у цигле и малтер дућан близу своје куће која је потрошач фриендлы повратак политике. Поп је штене у учитате управљачке програме и видети ако то ради. Ако не, узми га и добити назад свој новац назад. Видјела сам неке људе тамо (креативне форумима) да бета дривер за Уин7 су израду картица у раду Виста десно. Ако то јави ми како испада. Ако желите да се предлог о ксФи дати ковитлати, рекао бих и Титан (ако имате 199 $), тако да можеш бити заморац лол. Осим тога, добро, осим тога, био сам ће препоручити онај сам у мојим ксп машина, у ксФи ЕкстремеГамер про, ипак ЈА праведан чек и то 149. Пакао можете добити верзија Титаниј је за то .. Тхе ксФи Гамер Екстреме важи и за 99 $. Или, ако заиста желите ићи цео свиња, покушајте ово: хттп://ус.цреативе.цом/продуцтс/прод...&продуцт=14064
Old 18 сви 2009, 12:27
Донаторска Група

Или један од ових беаутс:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo М-Аудио Делта 1010 ПЦИ аудио интерфејса: Амазон.цо.ук: Електроника & Фото

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интел Онбоард Соунд даз027 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 24. јуна 2009 02:12
Нема звука из мојих Интел ДГ41ТЫ онбоард картицу старфисх11040 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 7. јуна 2009 00:03
Се било ко кноткле стварно добра звучна картица око 50 $? изумитељ Звук, Спеакерс & МП3 плејери 8 6. јуна 2009 10:10
Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 14 9 мај 2009 20:59
Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице Грумлис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 4. Сеп 2008 14:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц