az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Im Fead kadar Onboard Ses ile. İyi Bir Oyun Ses Kartı İSTİYORUM.

Reply

Konu Araçları
Old 13 Mayıs 2009, 14:23
Bağış Grubu

Default Im Fead kadar Onboard Ses ile. İyi Bir Oyun Ses Kartı İSTİYORUM.

selam beyler. başlığı gibi söylüyor, i Teknede nefret ediyorum. bu kıç bir saman çıkıyor gibi geliyor! bana deli i tuvalet bir palyaço ölü gömme Wana yapmak da! dont, ne demek, kuzen IDK istemeniz sadece deli Sohbet. Tamam, üzerinde havalandırma. =) Ilk ilk şey, ben sadece bir müzik için iyi bir oyun ses kartı İSTİYORUM. Bunu elde Guna oldu

http://www.newegg.com/Product/Produc...ywords) & Sayfa = 3

ancak bu inceleme

Alıntı:
Pros: Büyük film ve harika müzik üretimi için surround ses.

Eksiler: Ben başta Bilgisayarımdaki üç şey var: oyunlar, müzik ve film izlemek dinlemek. Bu kart, sadece iki tane için iyidir. Bazı oyunların olarak ses çıkışı Surround Ben sadece 2,1 modunda oynayabilir kart tanımıyoruz. Ayrıca kartın bilgisayar pazarında da neredeyse her oyun EAX desteklemiyor destekler. I had bir diğer konu kartın üzerinde optik giriş oldu. Ben hoparlör çıkışı her türlü almak için zaman ve karta optik cihaz bağlı koyamadı. Bunun zayıf Vista x64 sürücüleri yüzünden olduğunu düşünüyorsanız. Ben müşteri destek temasa ama çok yardımcı olmadı. Bu kartla birlikte gelen yazılımı da etkileyici değil yaratıcı yazılım paketi karşılaştırılır. Seçenekler ve düzeni daha iyi olabilir sınırlıdır.

Diğer Düşünceler: Genel olarak bu bir karttır. Eğer müzik ve filmler için yüksek kaliteli ses arıyorsanız, bu kartı tavsiye ediyoruz. Eğer oyun için güçlü, I yaratıcı ile gider.
Bu doğrudur? eğer böyle ise sohbet bu kartın benim İhtiyaçlarınıza da emin değilim. Bunu ne seçeneklerim nelerdir? Ben oyun için şu İSTİYORUM.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
Ağ Bağlantısı / İnternet:
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 13 Mayıs 2009, 14:29
Yönetici Grubu

Sb şeyler oldukça iyi sanırım desteklenir, benim eski masaüstü bir X-Fi en son kartı vardı ve onu seviyordum.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 13 Mayıs 2009, 14:36
Bağış Grubu

özel bir?
Old 13 Mayıs 2009, 16:12
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Sb şeyler oldukça iyi sanırım desteklenir, benim eski masaüstü bir X-Fi en son kartı vardı ve onu seviyordum.
Ne zamandan beri? Yaratıcı tamamen Vista için ses kartlarını desteklemek için kasıtlı bir karar yapılmış ve forumun o kartlar çalışmaya olanak sağlar millet için sürücüleri yazılı bir üyesi tehdit. Bu ben kader dizi olarak bilmek istiyorum değişti büyük benim XP makinede çalıştı. Son kez i Sanki, Creative hala değildi tam Vista'yı destekleyen baktım. Bu söylenti, bu dünya çapında hikayesi olduğunu değil. Ben onu size Hibrid duymadım sürpriz var, Heck ve stok sonra biri kendi VP's forumlarında var ve bir iplik yasal işlem ile DanielK tehdit in eğer kendi ses kartları yapılan sürücüler yazarak millet yardım etmeye devam plummeted Vista ile çalışır. Google "Daniel K Yaratıcı" ve ........... ne bulmak görmek

Peynir, özellikle I, Creative'in ses kartları çevre sistemleri Vista çalışan üzerinde 5,1 destek wouldn't baktım son.
Old 13 Mayıs 2009, 16:23
Bağış Grubu

7 çalışan i dont çalıştırmak Vista .... I planı, ancak asla uzak manzara. Bunu daha sonra ne almalıyım?
Old 13 Mayıs 2009, 18:53
Bağış Grubu

Evet, Win7 gerçekten sadece "" Vista'yı sabit. Şahsen, Yaratıcı ile ne yaptığını görmek için beklemek olacak. Olarak kaybetmiş kadar pazar payı olarak, onları da Win7 ile halt söyleyerek hayal edemezsiniz.

Oyun ve gerçekten müzik ve filmler için iyi bir büyük Sana Teknede ses ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız sürpriz var, benim. Belki nVidia Gigabayt farklı küçük bir şey mi yaptım.

Bunun dışında, gerçekten size yardımcı olamaz. Bir yıl çeşitli forumlar da aynı soruyu soran ve harcanan gerçekten bu yüzden ben Teknede üstlenmek olduğunu kendimi iyi cevap var asla. Bilginize, ben ne zaman bu sistem inşa denir Pro aşırı Oyun veya Creative kaza geçirdiniz mi. Hak olan nasıl Creative / DanielK dizi film lol üzerine var olduğunu asla koştum.
Old 13 Mayıs 2009, 19:13
Bağış Grubu

Ben bir Audigy 4 ben sevdim vardı. ama daha çok şey gerekiyor.
Old 13 Mayıs 2009, 20:40
Bağış Grubu

Aslında ben sadece Creative forumları ziyaret etti ve hala görüyorum aynı yaz aynı. Dostlarım bu konuda veya bu sorunu kendi Creative xFi (kurban) ile Threads yapmak ve elde tutmak için atlatma eski aynı. Bu sizin diğer donanım, bu size, EKT aldım bu ucuz hoparlörler's.

, Bu yeni xFi Titanyum ile çıktı görerek, I had bu gemide geleceğini umuyor. Bir şey yapabilir: Bir bir tuğla ve bir tüketici dostu iade politikası vardır evinize yakın harç mağazada. , Bir köpek Pop, sürücüleri yükleme ve görmek eğer o inşaat. Eğer, geri alma ve geri karşılığı almak. Orada bazı insanlar (yaratıcı forumları) bu Win7 için beta sürücüleri Vista eser sağ kartları yapmak olduğunu gördüm. Eğer bana nasıl çıkıyor bildirin yapmak. Bir baş dönmesi için bir xFi bir öneri istiyorsanız bu nedenle Gine domuzu lol olabilir, ben Titanyum (Eğer 199 $ var) söyleyebilirim. Bunun dışında da başka, benim XP makinenin bir sahip tavsiye edecek ise, xFi ExtremeGamer yanlısı, ama sadece kontrol ve 149's. Heck bu .. için Titanyum bir sürümünü bulabilirsiniz Bu xFi Extreme Oyun 99 $ için de geçerli. Eğer bütün domuz gitmek için, bu deneyin isterseniz REALLY: http://us.creative.com/products/prod...&product=14064
Old May 2009, 12:27 18.
Bağış Grubu

Veya bu beauts ve:
M-Audio Delta 1010 PCI audio interface: Amazon.co.uk: Electronics & Photo M-Audio Delta 1010 PCI ses arabirimi: Amazon.co.uk: Elektronik ve Fotoğraf

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB