по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Intel борда Звук

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юни 2009 г., 18:02
Новите държави Група

Здравей, Im напълно нов за диагностика на проблеми с моя COMP и надявам някой тук да помогне. Въпросът имам е, че на борда на звука е решил, че иска да играе и двете канала от двете страни едновременно, което означава, че когато включа баланса към лявата страна, която той играе в лявата част чрез двете тонколони, както и обратното, което, когато слуша с баланса в средата, едната страна е унищожавайки друга, която, както бихте Предполагам прави добро звучи като глупости. Имам си инсталирани най-новите водача и са преминали през процеса на управляващата посочени външни усилватели и високоговорители като проблем, то определено е проблем в компютъра си. Доколкото мога да видя, няма хардуер или драйвер конфликти. В mobo е d915gag, тя е с процесор Pentium 4 3ghz с NVIDIA 8600gt и 1 грам на овена. Водачът е realtek 5.10.0.5377, кодек е ALC860.
Old 24 юни 2009 г., 02:12
Номер на групата

Добре ли ще отидете в контролния панел на звуци и след това вече ще е всичко, за да подразбиране в конфигурацията на звука, тъй като това звучи ми като е налице confilcation в конфигурацията на аудио на вашия компютър. Нека, ако не този вид най-добрите му късмет Роб.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc