menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Intel Palubní Øresundu

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 18:02
Nový člen skupiny

Ahoj, Im zcela nové otázky k situaci, kdy se můj comp a doufal, že někdo zde může pomoci. Otázkou jsem se, že na palubě zvuk se rozhodla, že chce hrát oba kanály na obou stranách současně, což znamená, že když jsem zase zůstatku na levé straně, že hraje na levé straně přes oba reproduktory, a naopak, který kdy poslouchal aby se rovnováha set in the middle, jedna strana je zruší na straně druhé, které byste si odhadnout, jak se zvuk zní jako blbost. Mám znovu nainstalovány nejnovější ovladače a prošly procesem vyloučil externí zesilovače a reproduktory jako problém to určitě je problém v počítači sám. Pokud jde o Vidím, neexistují ovladače hardwaru nebo konflikty. Na mobo je d915gag, má Pentium 4 3ghz procesor s nvidia 8600gt a 1 g ram. Řidič je 5.10.0.5377 Realtek, kodek ALC860.
Old 24. června 2009, 02:12
Dárce Skupina

Ok bych jít na ovládacím panelu zvuky, a pak hned bych nastavit vše, co se ve výchozím nastavení zvuku config, jak se zdá se mi, jak je confilcation v config z písničky na vašem počítači. Dovolte mi, pokud není tento druh nejlepší štěstí rob.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.