![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Im εντελώς νέα για τη διάγνωση ζητημάτων με comp μου ελπίζοντας κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το εποχούμενο ήχου έχει αποφασίσει ότι θέλει να παίξει τα δύο κανάλια και στις δύο πλευρές ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν θα μετατρέψει το υπόλοιπο στην αριστερή πλευρά, θα παίζει στην αριστερή πλευρά, μέσω των δύο ηχείων, και αντιστρόφως, το οποίο όταν άκουσε να με την ισορροπία που στη μέση, η μία πλευρά είναι ακυρώνοντας την άλλη, η οποία όπως θα μαντέψει κάνει ο ήχος ακούγεται σαν σκατά. Έχω εγκαταστήσει εκ νέου το νεότερο οδηγό και έχουν περάσει από τη διαδικασία της αποφάσεως των εξωτερικών ενισχυτές και ηχεία, όπως το πρόβλημα, αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα με το ίδιο υπολογιστή. Σε ό, τι βλέπουμε, δεν υπάρχει υλικό ή οδηγός συγκρούσεις. Η mobo είναι μια d915gag, διαθέτει επεξεργαστή Pentium 4 3GHz με nvidia 8600gt και 1 g RAM. Ο οδηγός είναι Realtek 5.10.0.5377, κωδικοποιητής ALC860. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, θα πάμε να πίνακα ελέγχου ήχους και, στη συνέχεια, θα ήθελα τώρα που τα πάντα για την προεπιλογή του ήχου config, όπως φαίνεται σε μένα που υπάρχει ένα confilcation στο config του ήχου στον υπολογιστή σας. Επιτρέψτε μου αυτό το είδος αν δεν την καλύτερη τύχη ληστέψετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν επί του σκάφους συσκευή ήχου | bhaktjano | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 15 Ιουν 2009 02:20 |
| Δεν μου ήχος από την Intel DG41TY εποχούμενο κάρτα | starfish11040 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 7 Ιουν 2009 00:03 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου | Grumlis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 4ο Σεπ 2008 14:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |