manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Intel Onboard Sound

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 18:02
Novi član grupe

Hi, Im potpuno novi u dijagnosticiranju problema sa mojim comp i nadajući netko ovdje može pomoći. Pitanje je da li je onboard zvuk je odlučila da želi igrati oba kanala na obje strane istovremeno, što znači da kada uključite saldo na lijevoj strani, ona reproducira lijevoj strani kroz oba govornika, i obratno, što kada je slušao u ravnoteži sa postaviti u sredini, jedna strana je vanjska otkazujete druge, kao što biste to guess čini zvuk zvuk poput isprdak. Imam ponovo instalirali najnoviji driver i otišao kroz proces vladajuche iz vanjskog pojačala i zvučnici kao problem, to je definitivno problem u računalu sama. Dug kao Ja mogu vidjeti, ne postoje hardvera ili vozača sukoba. The mobo je d915gag, ima Pentium 4 procesor 3ghz sa nvidia 8600gt i 1 g ram. Vozač je realtek 5.10.0.5377, ALC860 kodek je.
Old 24. lipnja 2009, 02:12
Donatorska Grupa

Ok bih otići u Control Panel zvuči, i onda sad bih sve postavili na zadane u config zvuka, kao što zvuči kao da mi je confilcation u config za audio na vašem računalu. Pusti me, ako ne ove vrste svom najboljem sreće poharati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.