kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Intel Onboard Sound

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 18:02
Új tag Csoport

Default Intel Onboard Sound

Hi, Im teljesen új problémák diagnosztizálása az én kötelező és reméltem valaki tud segíteni. A kérdés már az, hogy a fedélzeti hang úgy döntött, hogy akar játszani mindkét csatornán mindkét oldalon egyidejűleg, ami azt jelenti, hogy ha viszont az egyensúlyt a bal oldalon, hogy lejátssza a bal oldalon a két hangszóró, és fordítva, amelyek során hallgatta hogy a mérleg meg a közepén, az egyik oldalán van semlegesítette a másik, ami azt hiszem hogy a hang úgy hangzik, mintha szar. Nekem van újra telepíteni a legújabb driver, és átesett a döntéshozatali folyamatban a külső erősítők és hangfalak, mivel a probléma, akkor pontosan olyan kérdés, a számítógép is. Amennyire én látom, nincs olyan hardver-vagy illesztőprogram konfliktusokat. A mobo a d915gag, hogy a Pentium 4 3GHz processzor egy nvidia 8600gt és 1 g ram. Az illesztőprogram Realtek 5.10.0.5377, ALC860 kodek.
Old Június 24 2009, 02:12
Donor Group

Default Intel Onboard Sound

Ok én bemegyek a vezérlőpult hangok, majd most, meg minden, az alapértelmezett konfiguráció a hang, mint amilyennek hangzik, hogy nekem van egy confilcation a konfigurációs az audio a számítógépen. Engedjék meg, ha nincs ez a fajta a legjobb szerencse Rob.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nincs hang fedélzeti berendezés bhaktjano Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 15. június 2009 02:20
Nem az én Intel DG41TY fedélzeti kártya starfish11040 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 7. június 2009 00:03
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya Grumlis Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 6 4. Sep 2008 14:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.