![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, Im teljesen új problémák diagnosztizálása az én kötelező és reméltem valaki tud segíteni. A kérdés már az, hogy a fedélzeti hang úgy döntött, hogy akar játszani mindkét csatornán mindkét oldalon egyidejűleg, ami azt jelenti, hogy ha viszont az egyensúlyt a bal oldalon, hogy lejátssza a bal oldalon a két hangszóró, és fordítva, amelyek során hallgatta hogy a mérleg meg a közepén, az egyik oldalán van semlegesítette a másik, ami azt hiszem hogy a hang úgy hangzik, mintha szar. Nekem van újra telepíteni a legújabb driver, és átesett a döntéshozatali folyamatban a külső erősítők és hangfalak, mivel a probléma, akkor pontosan olyan kérdés, a számítógép is. Amennyire én látom, nincs olyan hardver-vagy illesztőprogram konfliktusokat. A mobo a d915gag, hogy a Pentium 4 3GHz processzor egy nvidia 8600gt és 1 g ram. Az illesztőprogram Realtek 5.10.0.5377, ALC860 kodek. |
|
| |||
| |||
| Ok én bemegyek a vezérlőpult hangok, majd most, meg minden, az alapértelmezett konfiguráció a hang, mint amilyennek hangzik, hogy nekem van egy confilcation a konfigurációs az audio a számítógépen. Engedjék meg, ha nincs ez a fajta a legjobb szerencse Rob. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs hang fedélzeti berendezés | bhaktjano | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 15. június 2009 02:20 |
| Nem az én Intel DG41TY fedélzeti kártya | starfish11040 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 7. június 2009 00:03 |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Nem az én pc ... fedélzeten vagy PCI hangkártya | Grumlis | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| Téma eszközök | |
| |