פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

אינטל הקול המשולב ללא פעיל

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 18:02
קבוצת חברות חדשות

Default אינטל הקול המשולב ללא פעיל

היי, Im לגמרי חדש לאבחון בעיות comp שלי ואת מקווה שמישהו כאן יכול לעזור. הבעיה היא, כי יש לי את הקול המשולב ללא פעיל החליטה שהיא רוצה לשחק בשני ערוצים בו זמנית על שני הצדדים, כלומר כאשר אני פונה על מנת לאזן את הצד השמאלי, אותו משחק בצד שמאל הן באמצעות הרמקולים, וכן להיפך, כאשר שמעו בו כדי לקבוע את האיזון במרכז, צד אחד הוא מבטל את השני, אשר כפי שאתה עושה היה מניח את הצליל נשמע כמו שטויות. יש לי את התקנת מנהל ההתקן החדש ביותר ויש להם הלכו בתהליך הפסיקה את amps חיצוני ורמקולים כמו את הבעיה, היא בהחלט מהווה בעיה של המחשב עצמו. ככל שאני יכול לראות, אין התנגשויות חומרה או הנהג. The mobo הוא d915gag, יש לה מעבד פנטיום 4 3ghz עם Nvidia 8600gt ו 1 G של RAM. הנהג הוא Realtek 5.10.0.5377, הוא ALC860 codec.
Old 24 יוני 2009, 02:12
קבוצת תורמים

Default אינטל הקול המשולב ללא פעיל

בסדר אני ילך ל לוח הבקרה צלילים, ואז הייתי עכשיו הכל כדי להגדיר את ברירת המחדל של תצורת קול, כפי שזה נשמע לי כמו שיש confilcation של תצורה של אודיו במחשב. תן לי אם זה לא מיין את מיטב רוב מזל.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לא התקן הקול המשולב ללא פעיל bhaktjano סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 ה -15 בחודש יוני 2009 02:20
אין קול מ אינטל DG41TY את כרטיס onboard starfish11040 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 7 יוני 2009 00:03
Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 8 18 מאי 2009 12:27
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
לא נשמע על המחשב שלי ... onboard או כרטיס קול PCI Grumlis סאונד, רמקולים נגני MP3 & 6 4 ספטמבר 2008 14:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.