mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Intel borto Garsas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 18:02
Naujas Narys

Default Intel borto Garsas

Hi, im visiškai nauja diagnozuoti problemas su mano comp ir tikimės, nors čia gali padėti. Turiu problema yra ta, kad laive garso nusprendė, kad nori žaisti abu kanalai iš abiejų pusių vienu metu, o tai reiškia, kad kai aš savo ruožtu balanso kairėje pusėje, jis vaidina kairės per abu garsiakalbius, ir atvirkščiai, o kai išklausė kad su likutį nustatytą vidurį, vienoje pusėje yra atšaukusi iš kitų, kurie, kaip jums būtų atspėti, todėl garsas skamba kaip šūdas. Turiu iš naujo įdiegti naujausias tvarkyklė ir išgyveno nutarimo iš išorinių stiprintuvų ir garsiakalbių, kaip problema procesą, tai tikrai yra į kompiuterį pati problema. Kiek matau, nėra įrangos ar vairuotojo konfliktai. MOBO yra d915gag, jis turi Pentium 4 3GHz procesorius NVIDIA 8600GT ir 1 g ram. Vairuotojas Realtek 5.10.0.5377, kodekas ALC860.
Old Birželis 24, 2009, 02:12
Donorų grupės

Default Intel borto Garsas

Gerai, aš norėčiau eiti į Control Panel garsus, ir tada aš dabar būtų nustatyti visi prie numatytojo garso config, kaip atrodo man, nes yra į kompiuterio garso config confilcation. Leiskite man ne, jei tai Rūšiuoti jos geriausiai sekasi Rob.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nr Borto garso įrenginys bhaktjano Sound, Speakers & MP3 Players 1 Birželis 15, 2009 02:20
Ne mano Intel DG41TY Borto kortelė garso starfish11040 Sound, Speakers & MP3 Players 0 7 birželis 2009 00:03
Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 8 Gegužė 18, 2009 12:27
Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 gegužė 2009 20:59
Ne mano pc garso ... Borto ar PCI garso plokštė Grumlis Sound, Speakers & MP3 Players 6 Rugsėjis 4, 2008 14:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.