mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Intel la bord de sunet

Reply

Thread Tools
Old 23 iunie 2009, 18:02
Noile state Group

Bună, Im complet nou pentru a diagnostica probleme cu comp meu şi în speranţa de aici poate ajuta cineva. Problema este că am sunet de la bord a decis că vrea să joace ambele canale de pe ambele maluri în acelaşi timp, în sensul că atunci când am de echilibru la rândul său, partea stanga, care îl joacă pe partea stanga, prin cele două difuzoare, şi invers, care, atunci când ascultat pentru a stabili cu echilibru la mijloc, de o parte, este neutralizând de altă parte, care aşa cum aţi ghicit face sunetul de sunet ca un rahat. Am re instalat cel mai nou driver şi au trecut prin procesul de eliminarea externe amper şi vorbitori ca o problemă, cu siguranţă este o problemă în sine computer. În ceea ce văd, nu există conflicte de hardware sau de conducător auto. De mobo este un d915gag, are un procesor Pentium 4 3ghz cu un nvidia 8600gt şi 1 g de RAM. De conducător auto este Realtek 5.10.0.5377, codecul este ALC860.
Old 24 iunie 2009, 02:12
Grupul de donator

Ok, aş merge la panoul de control de sunete, apoi acum aş implicit pentru a seta totul în sunet de configurare, cum suna la mine, ca acolo este un confilcation în config din audio pe computer. Lasă-mă să nu în cazul în care acest fel sale cele mai bune noroc Rob.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.