menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Intel Palubný Soundu

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 18:02
Nový člen skupiny

Default Intel Palubný Soundu

Ahoj, Im úplne nové otázky na situáciu, keď sa môj comp a dúfal, že niekto tu môže pomôcť. Otázkou som sa, že na palube zvuk sa rozhodla, že chce hrať oba kanály na oboch stranách súčasne, čo znamená, že keď som zase zostatku na ľavej strane, že hrá na ľavej strane cez oba reproduktory, a naopak, ktorý kedy počúval aby sa rovnováha set in the middle, jedna strana je zrušia na strane druhej, ktoré by ste si odhadnúť, ako sa zvuk znie ako blbost. Mám znovu nainštalované najnovšie ovládače a prešli procesom vylúčil externé zosilňovače a reproduktory ako problém to určite je problém v počítači sám. Pokiaľ ide o Vidím, neexistujú ovládače hardvéru alebo konflikty. Na Mobo je d915gag, má Pentium 4 3GHz procesor s nvidia 8600gt a 1 g ram. Vodič je 5.10.0.5377 Realtek, kodek ALC860.
Old 24. júna 2009, 02:12
Darcu Skupina

Default Intel Palubný Soundu

Ok by som ísť na ovládacom paneli zvuky, a potom hned bych nastaviť všetko, čo sa v predvolenom nastavení zvuku config, ako sa zdá sa mi, ako je confilcation v config z písničky na vašom počítači. Dovoľte mi, ak nie je tento druh najlepšie šťastie rob.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nie palubný zvukové zariadenia bhaktjano Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 15. jún 2009 02:20
Žiadny zvuk z môjho Intel DG41TY palubný karty starfish11040 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 7. júna 2009 00:03
Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 8 18. mája 2009 12:27
Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 14 9. mája 2009 20:59
Žiadny zvuk na počítači ... palube alebo pci zvukovej karty Grumlis Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 6 4. September 2008 14:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.