менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Intel вбудованої звукової

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 18:02
Нові члени групи

Default Intel вбудованої звукової

Привіт, Їм абсолютно новим для діагностики проблем з моїм Comp і сподіваючись, кто-то тут може допомогти. Питання в мене є, що бортові звук вирішив, що хоче грати як канали по обидві сторони одночасно, а це означає, що, коли я переходжу балансу на ліву сторону, він грає з лівої сторони через обидві колонки, і навпаки, що, коли слухали щоб з баланс, встановлений у центрі, одна сторона перекреслив інші, які, як ти здогадався робить звук звучати як лайно. Я повторно встановлені новітні драйвери і пройшли через процес що виключає зовнішні підсилювачі та гучномовці, як проблеми, то вона, безумовно, є питанням самого комп'ютера. Наскільки я бачу, немає обладнання або драйверів конфлікти. Плат є D915GAG воно 3GHz Pentium 4 з процесором NVIDIA 8600GT і 1 г RAM. Драйвер Realtek 5.10.0.5377, кодек ALC860.
Old 24 червня 2009, 02:12
Донор групи

Default Intel вбудованої звукової

Ok я йшов до панелі управління звуки, а то зараз я б все встановити за замовчуванням в конфігурації звуку, як це звучить для мене як є confilcation в конфігурації з звуку на комп'ютері. Дозвольте мені немає, якщо такого роду своєї удачі Боб.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ні один пристрій бортового звукового bhaktjano Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 15 червня 2009 02:20
Немає звуку з моїх карт Intel бортового DG41TY starfish11040 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 7 червня 2009 00:03
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти Grumlis Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 4 вересня 2008 14:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.