![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Їм абсолютно новим для діагностики проблем з моїм Comp і сподіваючись, кто-то тут може допомогти. Питання в мене є, що бортові звук вирішив, що хоче грати як канали по обидві сторони одночасно, а це означає, що, коли я переходжу балансу на ліву сторону, він грає з лівої сторони через обидві колонки, і навпаки, що, коли слухали щоб з баланс, встановлений у центрі, одна сторона перекреслив інші, які, як ти здогадався робить звук звучати як лайно. Я повторно встановлені новітні драйвери і пройшли через процес що виключає зовнішні підсилювачі та гучномовці, як проблеми, то вона, безумовно, є питанням самого комп'ютера. Наскільки я бачу, немає обладнання або драйверів конфлікти. Плат є D915GAG воно 3GHz Pentium 4 з процесором NVIDIA 8600GT і 1 г RAM. Драйвер Realtek 5.10.0.5377, кодек ALC860. |
|
| |||
| |||
| Ok я йшов до панелі управління звуки, а то зараз я б все встановити за замовчуванням в конфігурації звуку, як це звучить для мене як є confilcation в конфігурації з звуку на комп'ютері. Дозвольте мені немає, якщо такого роду своєї удачі Боб. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ні один пристрій бортового звукового | bhaktjano | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 15 червня 2009 02:20 |
| Немає звуку з моїх карт Intel бортового DG41TY | starfish11040 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 7 червня 2009 00:03 |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти | Grumlis | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 4 вересня 2008 14:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |