по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Лаптоп Звукови карти неизправност

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти януари 2008, 04:01
Новите държави Група

Default Лаптоп Звукови карти неизправност

Моят лаптоп (Dell inspiron E1505) изглежда са загубили това е добро, аз имам всички правилните драйвери и направих всички rollbacks и стигна до заключението, че моята звукова карта е починал на мен. ако закупите нова звукова карта, ще бъде в състояние да замести ми на борда на звукова карта чрез нея настройките? И накрая, какво щеше да е добра и достъпна лаптоп звукова карта? Благодаря за помощта.
Old 24-ти януари 2008, 04:19
Номер на групата

Default Лаптоп Звукови карти неизправност

Тъй като е лаптоп, може би се нуждаят от USB картата. Опитайте търсене Amazon за USB звукова карта. След това имате нужда от високоговорителите също! (Или слушалките.)

Проверихте ли в контролния панел, че звука на някои канали не е просто обърна ли?

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc