menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Laptop Zvukové karty závadu

Reply

Thread Nástroje
Old 24 leden 2008, 04:01
Nový člen skupiny

Default Laptop Zvukové karty závadu

Můj notebook (Dell Inspiron E1505) Zdá se, že je to ztracené zvuk, mám všechny správné ovladače a učinit všechny rollbacks a dospěli k závěru, že mé zvukové karty zemřel na mě. pokud i koupi nové zvukové karty, by i mohli přepsat na mé desce zvukové karty přes to, že v nastavení? a konečně, co by bylo dobré a cenově dostupný notebook zvukovou kartu? Díky za pomoc.
Old 24 leden 2008, 04:19
Dárce Skupina

Default Laptop Zvukové karty závadu

Být laptop, budete potřebovat USB karta. Zkuste hledat na Amazonu USB zvukovou kartu. Pak musíte reproduktory taky! (Nebo sluchátka).

Ptal jste se v Ovládacích panelech, že hlasitost zvuku u některých kanálů je nejen odmítnuta?

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.