![]() |
|
| |||
| |||
| My laptop (Dell Inspiron E1505) φαίνεται να έχει χαθεί είναι υγιή, έχω όλα τα σωστά προγράμματα οδήγησης και έχουν γίνει όλες οι rollbacks και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κάρτα ήχου μου έχει πεθάνει για μένα. i εάν αγοράσετε μια νέα κάρτα ήχου, θα είμαι σε θέση να εξουδετερώνει στο σκάφος μου κάρτα ήχου μέσω της ρυθμίσεις; και, τέλος, ποια θα ήταν μια καλή και προσιτή laptop κάρτα ήχου; ευχαριστώ για τη βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| Είναι ένα φορητό υπολογιστή, θα χρειαστεί ένα USB κάρτα. Δοκιμάστε την αναζήτηση Amazon για USB κάρτα ήχου. Στη συνέχεια θα πρέπει ομιλητές πολύ! (Ή ακουστικά.) Κοιτάξατε στον πίνακα ελέγχου ότι την ένταση του ήχου για ορισμένα κανάλια δεν είναι μόνο απέρριψε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Σκληρό Δίσκο δυσλειτουργία; | deathdude4044 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 14 Νοε 2008 10:15 |
| Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου | Grumlis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 4ο Σεπ 2008 14:48 |
| Τι κάρτα ήχου | megabyte | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 25 Ιαν 2008 00:55 |
| CPU temprature δυσλειτουργία;;; | brads900 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 24 Ιαν 2008 14:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |