manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Laptop Sound card kvar

Reply

Thread Tools
Old 24 siječanj 2008, 04:01
Novi član grupe

Default Laptop Sound card kvar

Moj laptop (Dell inspiron E1505) čini se, izgubio se zvuk, imam sve drivere točni i da sam činio sve rollbacks i zaključio da je moja zvučna kartica je umro na mene. ako sam kupiti novu zvučnu karticu, bih biti u stanju preći preko mojih on board zvučna kartica je kroz postavke? i na kraju, što bi bilo dobro i povoljno laptop zvučna kartica? hvala za sve vaše pomoći.
Old 24 siječanj 2008, 04:19
Donatorska Grupa

Default Laptop Sound card kvar

Biti laptop, ti bi trebao USB kartice. Pokušajte pretražiti Amazon za USB zvučnu karticu. Tada vam je potrebna govornika previše! (Ili slušalicama.)

Jeste li provjerili u upravljačkoj ploči da je zvuk glasnoće za neke kanale nije samo okrenut prema dolje?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.