menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Laptop Zvukové karty závadu

Reply

Thread Tools
Old 24 január 2008, 04:01
Nový člen skupiny

Default Laptop Zvukové karty závadu

Môj notebook (Dell Inspiron E1505) Zdá sa, že je to stratené zvuk, mám všetky správne ovládače a urobiť všetky rollbacks a dospeli k záveru, že moje zvukové karty zomrel na mňa. ak aj kúpu novej zvukovej karty, by aj mohli prepísať na mojej doske zvukovej karty cez to, že v nastavení? a nakoniec, čo by bolo dobré a cenovo dostupný notebook zvukovú kartu? Vďaka za pomoc.
Old 24 január 2008, 04:19
Darcu Skupina

Default Laptop Zvukové karty závadu

Byť laptop, budete potrebovať USB karta. Skúste hľadať na Amazonu USB zvukovú kartu. Potom musíte reproduktory taky! (Alebo slúchadlá).

Ptal ste sa v ovládacom paneli, že hlasitosť zvuku u niektorých kanálov je nielen odmietnutá?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.