![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој лаптоп (Делл Инспирон Е1505) чини се, изгубио се звук, имам све дривер тачни и да сам чинио све роллбацкс и закључио да је моја звучна картица је умро на мене. ако сам купити нову звучну картицу, бих бити у стању прећи преко мојих он боард звучна картица је кроз подешавања? и на крају, што би било добро и повољно лаптоп звучна картица? хвала за све ваше помоћи. |
|
| |||
| |||
| Да буде лаптоп, ти би требао УСБ картице. Покушајте претражити Амазон за УСБ звучну картицу. Тада вам је потребна говорника превише! (Или слушалицама.) Јесте ли проверили у контролној табли да је звук јачине за неке канале није само окренут према доле?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Харддриве квар? | деатхдуде4044 | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 14 новембар 2008 10:15 |
| Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице | Грумлис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 4. Сеп 2008 14:48 |
| Шта Соунд Цард | мегабајта | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 25 јануар 2008 00:55 |
| ЦПУ темпратуре квар? | брадс900 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 24 јануар 2008 14:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |