![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій ноутбук (Dell Inspiron E1505), здається, втратили це звук, у мене є всі потрібні драйвери і зробили все відкати і прийшли до висновку, що моя звукова карта має помер на мене. Якщо я куплю нову звукову карту, я буду мати можливість нейтралізувати моє на борту звукову карту через його налаштування? і, нарешті, якою б гарною і доступною ноутбука звукову карту? Спасибо за всю вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Будучи ноутбука, вам буде потрібно карта USB. Спробуйте знайти Амазонки USB звукову карту. Тепер вам необхідно ораторів теж! (Чи навушники.) Ви перевірили на панелі управління, що гучність звуку на деяких каналах це не просто відмовили?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Обсяги жорстких дисків несправність? | deathdude4044 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 14 листопада 2008 10:15 |
| Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти | Grumlis | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 4 вересня 2008 14:48 |
| Що Звукові карти | мегабайт | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 25 січня 2008 00:55 |
| Процесор temprature несправність?? | brads900 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 24 січня 2008 14:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |