менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Ноутбук Звукова карта несправності

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 січня 2008, 04:01
Нові члени групи

Default Ноутбук Звукова карта несправності

Мій ноутбук (Dell Inspiron E1505), здається, втратили це звук, у мене є всі потрібні драйвери і зробили все відкати і прийшли до висновку, що моя звукова карта має помер на мене. Якщо я куплю нову звукову карту, я буду мати можливість нейтралізувати моє на борту звукову карту через його налаштування? і, нарешті, якою б гарною і доступною ноутбука звукову карту? Спасибо за всю вашу допомогу.
Old 24 січня 2008, 04:19
Донор групи

Default Ноутбук Звукова карта несправності

Будучи ноутбука, вам буде потрібно карта USB. Спробуйте знайти Амазонки USB звукову карту. Тепер вам необхідно ораторів теж! (Чи навушники.)

Ви перевірили на панелі управління, що гучність звуку на деяких каналах це не просто відмовили?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Обсяги жорстких дисків несправність? deathdude4044 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 14 листопада 2008 10:15
Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти Grumlis Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 4 вересня 2008 14:48
Що Звукові карти мегабайт Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 25 січня 2008 00:55
Процесор temprature несправність?? brads900 Процесори, материнські плати RAM & 6 24 січня 2008 14:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.