![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Мислех си за получаване на Logitech S-220 високоговорител система (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Какво привлича ме това е фактът, че тя има портове за микрофон / слушалки и че тя е в рамките на бюджета си ($ 40). Какви притеснения ми е, че системата разполага само с 17 вата (9 за подсектори, 4 на високоговорителите). Аз по принцип не се включите ми говорители на много силен. Когато съм на игрите, аз използвам слушалките, който е защо имам нужда от микрофон / слушалки пристанища. Когато хората са повече, ние обикновено тълпата около моя компютър, за да гледате на кино. Аз съм притеснен, че 17 вата, може да не произвежда достатъчно звук. Какво мислите вие? В допълнение, може да ви препоръча някоя добра високоговорители? АЗ съм гледам за 2,1 оратор система под $ 40, че има микрофон / жак за слушалки. |
|
| |||
| |||
| Тази система не правя лошо, itll бъде добре за общо ползване. Ако имате голяма стая и искате да гледате на кино силен прилично качество, ви ще трябва да похарчите малко повече Im страх. 17 вата е не е зле, и Logitech обикновено е доста прилични. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това не е преувеличение - тя трябва да бъде наред.
Това е качество, което ще пострада, а не от способността да се превърне го, но ако сте всички сгушено до него ще се оправи. Тя не е много пари, така че искате да го, особено като Logitech, обикновено са доста прилични като mctw казва. И ако това не е съвсем до нулата, или просто искате да надстроите нататъшно все пак, можете да запазите за по-добра система, а ти знаеш ли havn't губи прекалено много пари. Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Звучи добре. Ще вземете комплект: D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Клавиатура Logitech G19 | YRTNEG | Общи Хардуер Чат | 12 | 16-то Апр 2009 07:54 |
| Колко вата трябва да се | robina80 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 2-ро Юни 2008 15:06 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Used Пазар | 4 | 16 май 2008 14:23 |
| Logitech Тонколони | Ken.p | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 21 Март 2008 11:42 |
| Logitech g15 клавиатура | Jack06 | Общи Хардуер Чат | 1 | 11 ноември 2007 18:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |