![]() |
|
| |||
| |||
| Σκεφτόμουν τον πάρουμε Logitech S-220 σύστημα ηχείων (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20s-220). Αυτό προσέλκυσε μου σε αυτό ήταν το γεγονός ότι έχει για τα λιμάνια mic / ακουστικών και ότι είναι μέσα μου προϋπολογισμό ($ 40). Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το σύστημα έχει μόνο 17 watts (9 για τους υπεργολάβους, 4 ανά ομιλητές). Εγώ γενικά δεν ομιλητές σχετικά με τη σειρά μου, πολύ δυνατά. Όταν είμαι gaming, να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά μου, που είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται το mic / ακουστικά λιμένες. Όταν οι άνθρωποι είναι πάνω, τότε πλήθος κοντά στον υπολογιστή μου για να δουν μια ταινία. Ανησυχώ ότι 17 βατ μπορεί να μην παράγουν αρκετό ήχο. Τι πιστεύετε εσείς; Επιπλέον, μπορεί να σας παιδιά συνιστάται κάθε καλή ομιλητές; Ψάχνω ένα 2,1 σύστημα ηχείων σύμφωνα με $ 40, ότι έχει ένα mic / βύσμα ακουστικών. |
|
| |||
| |||
| Αυτό το σύστημα δεν κάνει κακό, itll να είναι εντάξει για γενική χρήση. Αν έχετε ένα μεγάλο δωμάτιο και ήθελε να παρακολουθήσετε μια ταινία με αξιοπρεπή υψηλή ποιότητα, σας θα πρέπει να περάσουν λίγο περισσότερο im φοβάται. 17watts δεν είναι η κακή, και Logitech είναι συνήθως πολύ αξιοπρεπή. |
|
| |||
| |||
| Αν αυτό δεν είναι υπερβολή - θα πρέπει να είναι εντάξει. Είναι η ποιότητα που θα υποστεί, δεν την ικανότητα να μετατρέπει αυτό, αλλά αν είστε όλοι huddled μέχρι αυτή θα είναι μια χαρά. Δεν είναι πολλά χρήματα, ώστε να θέσω το αποκτήσουν, ειδικά όσον Logitech είναι συνήθως αρκετά αξιοπρεπή mctw, όπως λέει. Τότε, αν δεν είναι αρκετά μέχρι την αρχή, ή απλά θέλετε να αναβαθμίσει περαιτέρω ούτως ή άλλως, μπορείτε να αποθηκεύσετε για ένα καλύτερο σύστημα, και το γνωρίζετε εσείς havn't σπαταλάται πάρα πολλά χρήματα. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται καλό. Θα πάρετε ένα σύνολο: D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 16 Απρ 2009 07:54 |
| Πόσα βατ θα πρέπει να πάρω | robina80 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 2η Ιουν 2008 15:06 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 4 | 16η Μαΐου 2008 14:23 |
| Ηχεία Logitech | Ken.p | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 21 Μαρ 2008 11:42 |
| Logitech G15 πληκτρολόγιο | Jack06 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 11 Νοε 2007 18:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |