![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bio sam razmišljati o uzimajući Logitech S-220 speaker system (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Što me privuklo da je to činjenica da ona ima priključke za mikrofon / slušalica i da je unutar mojih proračuna ($ 40). Šta me briga je da sistem ima samo 17 vati (9 za sub, 4 per govornici). Ja uglavnom ne okret moj govornika na vrlo glasno. Kada sam gaming, ja koristiti moje slušalice koji je razlog zašto mi je potrebno je mikrofon / slušalica luka. Kada su ljudi više, mi obično gužva oko računala gledati film. I am 17 vati zabrinuti da možda neće proizvesti dovoljno zvuk. Što da li vi misliti? Osim toga, možete li dečki preporuča bilo kakve dobre zvučnike? Ja sam obličje za 2,1 zvučnički sustav ispod $ 40 koji ima mikrofon / slušalica utičnica. |
|
| |||
| |||
| Taj sustav nije to loše, itll biti dobro za opću upotrebu. Ako imate velik soba i željeli gledati film s glasnim pristojne kvalitete, vaš će se potrošiti malo više im neće smetati. 17watts nije loše, a logitech je obično prilično pristojno. |
|
| |||
| |||
| Ako to nije pretjerivanje - to bi trebalo biti ok. To je kvaliteta koja će patiti, a ne sposobnost to okret Internet gore, ali ako si sve huddled up to će biti u redu. To nije puno novaca, pa bih ga dobijete, a posebno kao Logitech su obično prilično pristojno kao mctw says. Onda, ako to nije dosta do ispočetka, ili pravedan ištanje to ažurirati na daljnje anyway, možete spremiti za bolji sustav, a vi znate da havn't profućkan previše novca. |
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro. I'll zgrabite set: D |