kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Logitech S-220 - 17 Watt

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 13:31
Csoport tagja

Default Logitech S-220 - 17 Watt

Azon gondolkodtam, kapok egy Logitech S-220 hangszóró rendszer (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Mi vonz, hogy ez volt az a tény, hogy a kikötőkben a mikrofon / fejhallgató, és ez az én költségvetés ($ 40). Mi aggaszt engem is, hogy a rendszer csak 17 watt (9 alatti, 4 per speakers). Én általában nem az én felszólalók viszont nagyon hangos. Ha én vagyok a játékok használom én fejhallgató ezért van szükség a mikrofon / fejhallgató kikötőkben. Amikor az emberek fölött, akkor általában a tömeg körül a számítógépet nézni a filmet. Félek, hogy az 17 watt lehet, hogy nem termel elég megbízható. Mit gondolsz, fiúk?

Ezen kívül a srácok ajánlott a jó hangszórók? I am looking for a 2.1 hangszóró rendszer, hogy 40 dollár alatt van egy mikrofon / fejhallgató jack.
Old Június 10 2009, 06:33
Csoport tagja

Ez a rendszer nem rossz, itll kell alright általános használatra. Ha van egy nagy terem és szeretné nézni a filmet hangos a tisztességes minőségű, az lesz, hogy egy kicsit többet költeni im félek. 17watts nem rossz, és a Logitech általában nagyon tisztességes.
Old Június 10 2009, 08:35
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by icu222much View Post
beszélünk, legtöbbször a tömeg körül a számítógépet
Ha ez nem túlzás - meg kell ok.

Ez az, hogy jó minőségű szenved, nem pedig arra, hogy kapcsolja ki, de ha már minden kuporgó ki, hogy lesz.

Ez nem sok pénz, hogy én értem, különösen a Logitech általában meglehetősen tisztességes, mint mctw mondja. Aztán, ha ez nem elég a semmiből, vagy csak akar-hoz feljavít további anyway, akkor mentse a jobb rendszert, és tudja, hogy kárba havn't túl sok pénz.
Old Június 10 2009, 13:38
Csoport tagja

Jól hangzik. Majd fogd meg: D
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Logitech G19 Keyboard YRTNEG Általános fémáru Chat 12 16. április 2009 07:54
Hány watt kell jutok robina80 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 2. június 2008 15:06
Wanted: Logitech G7 Krlll CJ Használt Piactér 4 16. május 2008 14:23
Logitech Felszólalók Ken.p Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 21. március 2008 11:42
Logitech g15 billentyűzet Jack06 Általános fémáru Chat 1 11. november 2007 18:51
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.