![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azon gondolkodtam, kapok egy Logitech S-220 hangszóró rendszer (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Mi vonz, hogy ez volt az a tény, hogy a kikötőkben a mikrofon / fejhallgató, és ez az én költségvetés ($ 40). Mi aggaszt engem is, hogy a rendszer csak 17 watt (9 alatti, 4 per speakers). Én általában nem az én felszólalók viszont nagyon hangos. Ha én vagyok a játékok használom én fejhallgató ezért van szükség a mikrofon / fejhallgató kikötőkben. Amikor az emberek fölött, akkor általában a tömeg körül a számítógépet nézni a filmet. Félek, hogy az 17 watt lehet, hogy nem termel elég megbízható. Mit gondolsz, fiúk? Ezen kívül a srácok ajánlott a jó hangszórók? I am looking for a 2.1 hangszóró rendszer, hogy 40 dollár alatt van egy mikrofon / fejhallgató jack. |
|
| |||
| |||
| Ez a rendszer nem rossz, itll kell alright általános használatra. Ha van egy nagy terem és szeretné nézni a filmet hangos a tisztességes minőségű, az lesz, hogy egy kicsit többet költeni im félek. 17watts nem rossz, és a Logitech általában nagyon tisztességes. |
|
| |||
| |||
| Ha ez nem túlzás - meg kell ok. Ez az, hogy jó minőségű szenved, nem pedig arra, hogy kapcsolja ki, de ha már minden kuporgó ki, hogy lesz. Ez nem sok pénz, hogy én értem, különösen a Logitech általában meglehetősen tisztességes, mint mctw mondja. Aztán, ha ez nem elég a semmiből, vagy csak akar-hoz feljavít további anyway, akkor mentse a jobb rendszert, és tudja, hogy kárba havn't túl sok pénz. |
|
| |||
| |||
| Jól hangzik. Majd fogd meg: D |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Logitech G19 Keyboard | YRTNEG | Általános fémáru Chat | 12 | 16. április 2009 07:54 |
| Hány watt kell jutok | robina80 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 2. június 2008 15:06 |
| Wanted: Logitech G7 | Krlll | CJ Használt Piactér | 4 | 16. május 2008 14:23 |
| Logitech Felszólalók | Ken.p | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 21. március 2008 11:42 |
| Logitech g15 billentyűzet | Jack06 | Általános fémáru Chat | 1 | 11. november 2007 18:51 |
| Téma eszközök | |
| |