פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

Logitech S-220 - 17 ווטס

Reply

שרשרת כלים
Old 9 יוני 2009, 13:31
חבר קבוצת

חשבתי מקבל Logitech S-220 רמקול המערכת (שנות ה -20% http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech-220). מה משך אותי זה היה העובדה כי יש לו יציאות של mic / אזנית וכי הוא במסגרת התקציב שלי (40 $). מה היא דואגת לי כי המערכת יש רק 17 וואט (9 עבור המשנה, 4 לכל הרמקולים). אני בדרך כלל לא לסובב את הרמקולים ב מאוד חזק. כאשר אני משחק, אני משתמש בו האוזניות שלי היא למה אני צריך את mic / אזנית יציאות. כאשר אנשים נמצאים מעל, אנחנו בדרך כלל הקהל שלי סביב המחשב כדי לצפות בסרט. אני מודאג כי 17 וואט אולי לא מספיק לייצר צליל. מה אתם חושבים?

בנוסף, אתם יכולים המומלץ כל טוב הדוברים? אני מחפש 2.1 שפת אם המערכת תחת $ 40 כי יש mic / אזנית ג 'ק.
Old 10 יוני 2009, 06:33
חבר קבוצת

כי המערכת היא לא לעשות רע, itll להיות בסדר להשתמש כלליות. אם יש לך חדר גדול או כמו לצפות בסרט חזק הגון עם איכות, את תצטרך להשקיע קצת יותר IM מפחד. 17watts הוא לא רע, ו Logitech הוא בדרך כלל די מכובד.
Old 10 יוני 2009, 08:35
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי icu222much View Post
אנחנו בדרך כלל הקהל סביב המחשב שלי
אם זה לא הגזמה - זה אמור להיות בסדר.

זהו איכות זה לסבול, לא את היכולת להפעיל את זה, אבל אם אתה כל huddled למעלה זה יהיה בסדר.

זה לא הרבה כסף, ולכן אני מעוניין לקבל אותו, במיוחד כמו Logitech הם בדרך כלל די מכובד כמו mctw אומר. אז אם זה לא ממש עד שריטה, או שאתה רק רוצה לשדרג עוד יותר בכל זאת, אתה יכול לשמור טוב יותר על המערכת, ואתה יודע שאתה havn't בזבזת יותר מדי כסף.
Old 10 יוני 2009, 13:38
חבר קבוצת

נשמע טוב. אני יהיה לתפוס סט: D
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.