![]() |
|
| |||
| |||
| חשבתי מקבל Logitech S-220 רמקול המערכת (שנות ה -20% http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech-220). מה משך אותי זה היה העובדה כי יש לו יציאות של mic / אזנית וכי הוא במסגרת התקציב שלי (40 $). מה היא דואגת לי כי המערכת יש רק 17 וואט (9 עבור המשנה, 4 לכל הרמקולים). אני בדרך כלל לא לסובב את הרמקולים ב מאוד חזק. כאשר אני משחק, אני משתמש בו האוזניות שלי היא למה אני צריך את mic / אזנית יציאות. כאשר אנשים נמצאים מעל, אנחנו בדרך כלל הקהל שלי סביב המחשב כדי לצפות בסרט. אני מודאג כי 17 וואט אולי לא מספיק לייצר צליל. מה אתם חושבים? בנוסף, אתם יכולים המומלץ כל טוב הדוברים? אני מחפש 2.1 שפת אם המערכת תחת $ 40 כי יש mic / אזנית ג 'ק. |
|
| |||
| |||
| כי המערכת היא לא לעשות רע, itll להיות בסדר להשתמש כלליות. אם יש לך חדר גדול או כמו לצפות בסרט חזק הגון עם איכות, את תצטרך להשקיע קצת יותר IM מפחד. 17watts הוא לא רע, ו Logitech הוא בדרך כלל די מכובד. |
|
| |||
| |||
| אם זה לא הגזמה - זה אמור להיות בסדר. זהו איכות זה לסבול, לא את היכולת להפעיל את זה, אבל אם אתה כל huddled למעלה זה יהיה בסדר. זה לא הרבה כסף, ולכן אני מעוניין לקבל אותו, במיוחד כמו Logitech הם בדרך כלל די מכובד כמו mctw אומר. אז אם זה לא ממש עד שריטה, או שאתה רק רוצה לשדרג עוד יותר בכל זאת, אתה יכול לשמור טוב יותר על המערכת, ואתה יודע שאתה havn't בזבזת יותר מדי כסף. |
|
| |||
| |||
| נשמע טוב. אני יהיה לתפוס סט: D |