![]() |
|
| |||
| |||
| Es biju domājis gūt Logitech S-220 speaker system (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Kas piesaistīja mani uz šī bija fakts, ka tā ir ostas mic / austiņu un ka tā atrodas mans budžets ($ 40). Kas mani uztrauc tas, ka sistēma ir tikai 17 vati (9 sub, 4 uz skaļruņiem). Es parasti to nevar pagriezt manu runātājiem par ļoti skaļa. Kad es esmu spēļu, I use my headphones, tāpēc man ir nepieciešams, MIC / headphone ostām. Kad cilvēki ir beidzies, mēs parasti pūlis ap manu datoru, lai noskatītos filmu. Es esmu noraizējies, ka 17 vatu varētu nebūt pietiekami daudz skaņu. What do you guys think? Turklāt, jūs varat puiši iesaka kādu labu runātāju? Es meklēju 2,1 skaļruņu sistēma, saskaņā ar 40 $, kas ir MIC / headphone jack. |
|
| |||
| |||
| Šī sistēma ir nedara slikti, itll būt alright vispārējai izmantošanai. Ja jums ir liela telpa, un kā skatīties filmu skaļi ar pienācīgas kvalitātes, jūsu gonna ir tērēt nedaudz vairāk im bail. 17watts nav slikti, un logitech parasti ir diezgan pienācīgas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas nav pārspīlējums - tas arī ir ok.
Tā ir kvalitāte, kas cieš, ne spēja pārvērst to uz augšu, bet, ja jūs visi huddled līdz tas būs labi. Tas nav daudz naudas, tāpēc es vēlētos iegūt, jo īpaši attiecībā Logitech parasti ir samērā pienācīgs, kā mctw saka. Tad, ja tas nav gluži līdz nulles, vai jūs vienkārši vēlaties uzlabot vēl vairāk vienalga, jūs varat ietaupīt par labāku sistēmu, un jūs zināt, ka jums havn't izniekots pārāk daudz naudas. Mana sistēma: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Izklausās labi. Es greifers set: D |
![]() |
|
| Bookmarks |