rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Logitech S-220 - 17 Watts

Reply

Narzędzia wątku
Old 9. czerwca 2009, 13:31
Członek grupy

Default Logitech S-220 - 17 Watts

Pomyślałem uzyskania Logitech S-220 System głośników (http://www.newegg.ca/Product/Product...gitech% 20S-220). Co przyciągnęło mnie do tego był fakt, że porty na mikrofon / słuchawki oraz że jest w moim budżecie ($ 40). Co martwi mnie to, że system ma tylko 17 watów (9 poddziału, 4 na głośniki). I na ogół nie kolei moje głośniki bardzo głośne. Kiedy jestem gier, mogę korzystać ze słuchawek, które jest dlaczego potrzebujemy mikrofon / słuchawki portów. Kiedy ludzie mają przewagę, my zwykle tłum wokół mojego komputera, aby obejrzeć film. Ja martwię się, że 17 watów może nie produkują wystarczająco dźwięku. Co wy myślisz?

Ponadto, można faceci zaleca jakieś dobre głośniki? I am looking for a system głośników 2.1 mocy 40 dolarów, który ma mikrofon / gniazdo słuchawkowe.
Old 10. czerwca 2009, 06:33
Członek grupy

System ten nie jest zły, itll Be Alright do ogólnego użytku. Jeśli masz duży pokój i jak oglądać film z donośnym godnej jakości, twój będzie musiał wydać trochę więcej im boi. 17watts nie jest złe, a Logitech jest zwykle dość decent.
Old 10. czerwca 2009, 08:35
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by icu222much View Post
Zwykle tłum wokół mojego komputera
Jeśli to nie jest przesada - to powinno być ok.

Jest to wysokiej jakości, które będą cierpieć, a nie możliwość, aby włączyć go, ale jeśli wszystkie huddled do it'll be fine.

To nie dużo pieniędzy, więc I'd get it, zwłaszcza w Logitech są zazwyczaj dość godnej jak mctw mówi. Następnie, jeśli nie całkiem do zera, lub po prostu chcesz, aby uaktualnić i tak dalej, można zapisać na lepszy system, i wiesz, havn't zmarnowane zbyt dużo pieniędzy.

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10. czerwca 2009, 13:38
Członek grupy

Brzmi nieźle. I'll grab zestaw: D
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.